reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Tak, na pewno pójdę, ja mam ogólnie terapeutę bo zmagam się z lękami, za jego rada przestałam ogladac wszelkie wiadomości i czytać o tragediach, no ale teraz niestety mój lęk sięga zenitu, że skoro mój tata nie chorował, w ten dzień się śmiał, żartował i planował kolejny dzień, to może się to zdarzyć też mi, dzieciom...okropne uczucie 😔
Nie mamy na to wplywu i to jest chyba w tym wszystkim najgorsze.. terapeuta na pewno sie przyda w podwojnej dawce i duzo spokoju i czasu razem…

reklama
Wszystkie Spokojnych i Szczęśliwych Świąt! Oddechu bo chyba każda tego potrzebuje ps na dobranoc, co mogła Ewelinka odwalić. Robiąc krem z masła i mascarpone uznałam że fajnie by było gdyby był taki ciut kwaskowaty nie mdły. Dodałam trochę cytryny. Co może się zdarzyć jak doda się kwas do serka? Ciasto marchewkowe będzie z twarożkiem ale ciii 🤓 ja zawsze muszę coś odwalić 😇🤣

Wszystkie Spokojnych i Szczęśliwych Świąt! Oddechu bo chyba każda tego potrzebuje ps na dobranoc, co mogła Ewelinka odwalić. Robiąc krem z masła i mascarpone uznałam że fajnie by było gdyby był taki ciut kwaskowaty nie mdły. Dodałam trochę cytryny. Co może się zdarzyć jak doda się kwas do serka? Ciasto marchewkowe będzie z twarożkiem ale ciii 🤓 ja zawsze muszę coś odwalić 😇🤣

Szczerze chyba bym była też zdolna do tego 😁

Chciałam Wam życzyć spokojnych świąt 🎄
Zdrowych przede wszystkim 🎄

Każdej która czeka na swoje wymarzone II kreski i donoszenie ciąży - mam nadzieję, że Nowy Rok będzie dla Was łaskawy i nie będzie już Wam kłód pod nogi rzucał ♥️

200.gif

Jak ja nie lubię ogólnej tej organizacji. Siedzieliśmy wczoraj do 2 w nocy i pakowaliśmy prezenty. To nie tak, tamto źle a w piiizduuuuu powiedziałam. Idziemy do Mamy mojej na wigilię, jutro też i nic nie robię dosłownie. Sprzątać mi się nie chce, tyle co ogarniam na co dzień wiadomo. Jakoś dziwnie zmęczona jestem..jeszcze ten pęcherzy nieszczęsny dopiero dzisiaj ulgę czuje po lekach. A tak wyłam jak bóbr bo piekło i siki chciałam a nie mogłam.

Jeszcze się święta nie zaczęły a już się zmęczyłam :/

Byłam wczoraj w aptece, i pani mówi jak dobrze, że Wigilia wolna to trochę lżej kobietom będzie. Na to ja mówię, to tylko wybór kobiet, że robią z siebie męczennice i zamiast się cieszyć czasem wolnym i rodziną to są zmęczone i poirytowane. No prawie mnie zlinczował pani, zresztą ja się nie znam bo inne pokolenie...

reklama
Byłam wczoraj w aptece, i pani mówi jak dobrze, że Wigilia wolna to trochę lżej kobietom będzie. Na to ja mówię, to tylko wybór kobiet, że robią z siebie męczennice i zamiast się cieszyć czasem wolnym i rodziną to są zmęczone i poirytowane. No prawie mnie zlinczował pani, zresztą ja się nie znam bo inne pokolenie...
Ta lżej... Niech przyjdzie i mi posmaży a muszę zrobić kotlety z piersi na 3 sposoby. Niech zajmie się młodym bo tylko Mama i mama a każdy non stop coś chce. Niech weźmie mi domyje to czego nie zrobiłam i weź tak pisz jeszcze.... Ehh takie głupie gadanie mnie przeraża.

Do góry