Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki spam - grudzień się jeszcze nie skończył moja DrogaTak tak miałam już jakoś koło 16, ale już nie chciałam tu spamować na wątku![]()
Dzień dobry dziewczęta, u mnie powoli opadają emocje, ale to dopiero początek! Bo dziś święta!!!! Domownicy już w dołkach startowych, zaraz pieczemy, gotujemy, smażymy!!!! A kupa prezentów pod choinką taka wielka, aż sama jestem ciekawa co tam jest(tak, większość pakowałam ale chodzi mi o to czy trafiłam z prezentami) dziś jedziemy po moja babcię (tak, na szczęście nadal żyje) i do moich rodziców także część jedzenia i prezentów jedzie z nami. Ależ się cieszę, chce zobaczyć ich miny gdy będą rozrywali papier prezentowany. Niestety największą niespodzianką i prezentem narazie wolę się nie dzielić. Powiem im na zajączka jeśli wszytsko będzie dobrze.
Dziewczyny, dziękuję za ten rok, życzę kazdej pięknego zakończenia tej przygody w możliwie szybkim terminem ale tylko dwoma kreseczkami i piękna beta. Zdrowych i wesołych!!!!
No baaaEj a teścik jakiś machnęłaś?
Ja zrobiłam sobie psikusa. I że przez noc nic i nic to zrobiłam sobie teścik który pokazał piękny cień ovitrellu po 5 minutach.![]()
Eh, faktycznie po rozebraniu gorzej widać, chociaż ja i tak widzę;o sikaj dalej, trzymam kciuki!!!A u mnie apropo testów bez zmian od wczoraj. Tzn facellek próbował mnie zrobić w ciula ale jak go rozebrałam no to złudzenie zniknęło, widać pasek , ale biały - na zdjęciu tego nie widać. Dziś już 12dpo, Wiadomo, jak okres nie przyjdzie to i jutro zatestuje![]()