No u mnie tak jak przwidywalam -4kg i płaski brzuch![]()
Zazdroszczę ale współczuję okoliczności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie tak jak przwidywalam -4kg i płaski brzuch![]()
Wcale nie zazdoszczę takiego sposobu na spadek wagi.No u mnie tak jak przwidywalam -4kg i płaski brzuch![]()
Ja też sobie nie zazdroszczę, ale dzisiaj już mi lepiejtylko z jedzeniem mam problem, więc jest szansa, że uda mi się te -4 utrzymać. I tak jestem na redukcji.
Ja tam na razie masę. Potem rzeźba![]()
W pierwszej ciąży wózek miałam używany więc prałam co mogłam, ale fotelik nowy to już nie. Teraz zarówno wózek jak i fotelik nowy to nie zamierzam prać, bo do fotelika i tak pójdzie otulacz, a do wózka śpiworek (więc otulacz i śpiworek będą wyprane)Pytanie, prałyście elementy nowego wozka i fotelik?Jak tak to czym?
Bo dumam czy zwyczajnie odkurzyć (mam taki odkurzacz do ręki) i postraszyć wózek parownicą?
Pralam wózek, ale mialam używanyPytanie, prałyście elementy nowego wozka i fotelik?Jak tak to czym?
Bo dumam czy zwyczajnie odkurzyć (mam taki odkurzacz do ręki) i postraszyć wózek parownicą?