reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Mój syn sobie o wózek raz rozkrwawił nogę, w sensie źle była zrobiona gondola i dotykał nogą suwaka i o ten suwak rozkrwawiał nogę. To w sumie choćby dla takich wypadków wolałabym moeć wyprane, chociaż z drugiej strony jak to stoi w jakiejś wózkowni czy w garażu to na jedno wychodzi.
Klemensa
Ja mam dziecko w kombinezonie i w śpiworku więc jest tyle warstw że nie ma nawet kontaktu za bardzoMój syn sobie o wózek raz rozkrwawił nogę, w sensie źle była zrobiona gondola i dotykał nogą suwaka i o ten suwak rozkrwawiał nogę. To w sumie choćby dla takich wypadków wolałabym moeć wyprane, chociaż z drugiej strony jak to stoi w jakiejś wózkowni czy w garażu to na jedno wychodzi.
Lady Loka
No Twója się nie załapie już raczej na jeżdżenie w gondoli w lecieJa mam dziecko w kombinezonie i w śpiworku więc jest tyle warstw że nie ma nawet kontaktu za bardzo
No o 21 się rozpakowałam. Tak nic nic nic i tylko podkręcali oxy. To jak ruszyło to nie było żadnej wolnej sali porodowej, ze znieczuleniem też nie zdążyli. Właśnie zabrali,żeby zmierzyć i zważyć.
Gratulacje
loumarie
No o 21 się rozpakowałam. Tak nic nic nic i tylko podkręcali oxy. To jak ruszyło to nie było żadnej wolnej sali porodowej, ze znieczuleniem też nie zdążyli. Właśnie zabrali,żeby zmierzyć i zważyć.
Gratulacje!!!
Super newsy! Ale szybko Ci poszło!
reklama
Właśnie nie byłam pewna która z Was następna