reklama
Właśnie, ja nawet o tym nie myślę, jeszcze jest czas i w sumie sytuacja niepewna u mnie. Chciałabym mieć taki pewność i spokój, że wszystko okDziewczyny, ale jesteście szybkie z tymi prenatalnymi, zazdro!
Ja czekam na swoje dwie wizyty w styczniu (7 i 8) no i dopiero wtedy może lekarze poruszą ten temat (o ile wszystko dalej jest ok)
Passtelova
Fanka BB :)
No ja się zastanawiałam, czy się już zapisać, czy nie czekać jednak do 9.01 kiedy mam wizytę u ginekologa. W końcu w październiku dzwoniłam odwołaćWłaśnie, ja nawet o tym nie myślę, jeszcze jest czas i w sumie sytuacja niepewna u mnie. Chciałabym mieć taki pewność i spokój, że wszystko ok![]()
Gdybym nie była na grupach na tym forum, to w ogóle bym nie wiedziała, że można samej z siebie ogarnąć takie badania.Właśnie, ja nawet o tym nie myślę, jeszcze jest czas i w sumie sytuacja niepewna u mnie. Chciałabym mieć taki pewność i spokój, że wszystko ok![]()
Czekałabym, co lekarz powie i zleci to bym robiła jak posłuszny żołnierz
taisiya
Pewności to chyba nigdy nie ma, ale trzeba być dobrej myśliWłaśnie, ja nawet o tym nie myślę, jeszcze jest czas i w sumie sytuacja niepewna u mnie. Chciałabym mieć taki pewność i spokój, że wszystko ok![]()
GosiaZ92
Ja tez tak mam z prenatalnymiGdybym nie była na grupach na tym forum, to w ogóle bym nie wiedziała, że można samej z siebie ogarnąć takie badania.
Czekałabym, co lekarz powie i zleci to bym robiła jak posłuszny żołnierzi w sumie chyba na razie tak będę robić. Świeżak jestem i tyle
![]()
GosiaZ92
Bylismy u lekarza , myslalam ze da jej cos konkretnego na te zmiany w buzi, ale nie ma na to lekarstwa... przepisala zyrtec i argentin jedynie. Powiedzialam o ciazy, to pocieszyla ze dorosli choruja raczej rzadko, ale jednak zeby postarac sie nie zachorowac, higiena i unikanie bliskich kontaktow
masakra, usg w piatek, oszaleje chyba do tego czasu 
taisiya
Do piątku już niedalekoBylismy u lekarza , myslalam ze da jej cos konkretnego na te zmiany w buzi, ale nie ma na to lekarstwa... przepisala zyrtec i argentin jedynie. Powiedzialam o ciazy, to pocieszyla ze dorosli choruja raczej rzadko, ale jednak zeby postarac sie nie zachorowac, higiena i unikanie bliskich kontaktowmasakra, usg w piatek, oszaleje chyba do tego czasu
![]()
Cześć Wam 
Pozdrawiam sierpniowe Mamy. Ja mam termin na 22.08.
Dotąd moje ciałko było dla mnie łaskawe. Ale od dwóch dni zaczynają mnie męczyć całodzienne mdłości. Bez wymiotów na szczęście. Macie drogie Mamy jakąś poradę ? Troche mnie to wybija z rytmu
.
Pozdrawiam sierpniowe Mamy. Ja mam termin na 22.08.
Dotąd moje ciałko było dla mnie łaskawe. Ale od dwóch dni zaczynają mnie męczyć całodzienne mdłości. Bez wymiotów na szczęście. Macie drogie Mamy jakąś poradę ? Troche mnie to wybija z rytmu
reklama
To całkiem tak jak u mnieCześć dziewczyny! Termin 22.08.2026. Na pokładzie tylko mąż i![]()