reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe mamy 2026

Dziewczyny, ale jesteście szybkie z tymi prenatalnymi, zazdro!
Ja czekam na swoje dwie wizyty w styczniu (7 i 8) no i dopiero wtedy może lekarze poruszą ten temat (o ile wszystko dalej jest ok)

reklama
Dziewczyny, ale jesteście szybkie z tymi prenatalnymi, zazdro!
Ja czekam na swoje dwie wizyty w styczniu (7 i 8) no i dopiero wtedy może lekarze poruszą ten temat (o ile wszystko dalej jest ok)
Właśnie, ja nawet o tym nie myślę, jeszcze jest czas i w sumie sytuacja niepewna u mnie. Chciałabym mieć taki pewność i spokój, że wszystko ok 😭

Właśnie, ja nawet o tym nie myślę, jeszcze jest czas i w sumie sytuacja niepewna u mnie. Chciałabym mieć taki pewność i spokój, że wszystko ok 😭
No ja się zastanawiałam, czy się już zapisać, czy nie czekać jednak do 9.01 kiedy mam wizytę u ginekologa. W końcu w październiku dzwoniłam odwołać :( Ale stwierdziłam, że skoro mam już skierowanie, to dzwonię jeszcze w grudniu, żeby się potem nie okazało, że są jakieś dzikie terminy. I udało mi się dzięki temu umówić to fajnego ginekologa.

Gdybym nie była na grupach na tym forum, to w ogóle bym nie wiedziała, że można samej z siebie ogarnąć takie badania.
Czekałabym, co lekarz powie i zleci to bym robiła jak posłuszny żołnierz :) i w sumie chyba na razie tak będę robić. Świeżak jestem i tyle :p

Pewności to chyba nigdy nie ma, ale trzeba być dobrej myśli 😊 ja w ogóle jakiś czas temu zapisałam się na nfz po prostu na kontrolę, to będzie niespodzianka na usg 😆

Gdybym nie była na grupach na tym forum, to w ogóle bym nie wiedziała, że można samej z siebie ogarnąć takie badania.
Czekałabym, co lekarz powie i zleci to bym robiła jak posłuszny żołnierz :) i w sumie chyba na razie tak będę robić. Świeżak jestem i tyle :p
Ja tez tak mam z prenatalnymi 🙈

Bylismy u lekarza , myslalam ze da jej cos konkretnego na te zmiany w buzi, ale nie ma na to lekarstwa... przepisala zyrtec i argentin jedynie. Powiedzialam o ciazy, to pocieszyla ze dorosli choruja raczej rzadko, ale jednak zeby postarac sie nie zachorowac, higiena i unikanie bliskich kontaktow 😥 masakra, usg w piatek, oszaleje chyba do tego czasu 😭

Bylismy u lekarza , myslalam ze da jej cos konkretnego na te zmiany w buzi, ale nie ma na to lekarstwa... przepisala zyrtec i argentin jedynie. Powiedzialam o ciazy, to pocieszyla ze dorosli choruja raczej rzadko, ale jednak zeby postarac sie nie zachorowac, higiena i unikanie bliskich kontaktow 😥 masakra, usg w piatek, oszaleje chyba do tego czasu 😭
Do piątku już niedaleko 🤗 robisz co możesz żeby nie zachorowac, nie zadręczaj się 😘

Cześć Wam :)

Pozdrawiam sierpniowe Mamy. Ja mam termin na 22.08.
Dotąd moje ciałko było dla mnie łaskawe. Ale od dwóch dni zaczynają mnie męczyć całodzienne mdłości. Bez wymiotów na szczęście. Macie drogie Mamy jakąś poradę ? Troche mnie to wybija z rytmu :).

reklama
Do góry