• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Mi pomogła melatonina w dawce do 2,5 mg ponoć nie wpływa na cykl wręcz przeciwnie ale to tylko z tego co wyczytałam kiedyś więc nie wiem do końca ile w tym prawdy
Biorę melatonine odkąd zaczeły się moje problemy ze spaniem, ale nie pomaga. Higiena snu, medytacje, glicyna, diglicyniam magnezu i inne takie perdy też nie pomagają. Jeszcze mam cień nadziei że Trittico zaczyna działać do tygodnia, więc dlatego jeszcze mi nie pomógł.
Tymczasem moje plamienie się rozkręca, czuję jakby mi ktoś igłę wbijał w jeden punkt macicy i jakbym tam miała siniaka...

reklama
Cześć dziewczyny..... :(
Miałam mieć za tydzień histeroskopie. Ale jestem już po telefonie z lekarzem i odkładamy na następny miesiąc a może już na zawsze.
Mialam wizytę u endokrynologa. Endokrynologicznie jestem zdrowa jak ryba. Ale niestety wysłał mnie na USG do kardiologa bo nie podoba mu się moja żyła wrotna i wątroba. Ich wygląd wskazuje na to że może być jakiś problem z sercem. Nie musi, może tak po prostu mam, bo wynik USG jest "graniczny" więc może to nic a może coś ... :( może to być np nadciśnienie płucne 😭 ja nigdy nie miałam problemów z płucami, sercem, ciśnieniem. Nie palę. A on mówi że to wygląda jakbym paliła całe życie 😭
Jestem jak zbity pies od czwartku. Przecież to już mnie skreśli z bycia drugi raz mamą 😭😭😭

.....
Wywalcie mnie z tej ławeczki bo nic dobrego już mnie chyba nie czeka 😭😭😭😭
Bo wezme laczka do reki! Po pierwsze spokojnie, jesli to mialas to podejrzewam, ze w 1 ciazy rowniez i przeszlas bez swiadomosci :D po drugie nikt nic nie potwierdzil, to ledwie przypuszczenua, a po 3 czy to na pewno wyklucza zajscie w ciaze?

Biorę melatonine odkąd zaczeły się moje problemy ze spaniem, ale nie pomaga. Higiena snu, medytacje, glicyna, diglicyniam magnezu i inne takie perdy też nie pomagają. Jeszcze mam cień nadziei że Trittico zaczyna działać do tygodnia, więc dlatego jeszcze mi nie pomógł.
Tymczasem moje plamienie się rozkręca, czuję jakby mi ktoś igłę wbijał w jeden punkt macicy i jakbym tam miała siniaka...
Brałam kiedyś tritico i od razu działał usypiająco 😢 ale najbardziej działał lek na-sen dokładnie tak się nazywa ale jego lepiej długo nie brać bo niestety mocno uzależnia 😔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry