Arizoona
Fanka BB :)
6 i 25 i 1. A Ty?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
6 i 25 i 1. A Ty?![]()
Zaczynacie staraniaCześć dziewczyny, czy któraś z Was jeszcze tu zagląda?
Od samego początku śledzę wątek na tym forum. Jestem pełna podziwu dla wszystkich kobiet, które przewinęły się tutaj przez te wszystkie lata.
Chciałabym móc i ja dołączyć do Waszej grupy.
Mama dwójki wspaniałych synków![]()
Ja uważam że nie ma reguły. Nie ma sposobu. Nie da się tego zaplanowac. Co ma być to będzieOo fajnie że jest nas więcej.
Tak naprawdę to dopiero teraz oboje z mężem dojrzeliśmy do decyzji o trzecim dzieciątku, choć u mnie myśli pojawiły się dużo wcześniej.
Mamy dwóch łobuzów w wieku 4,5 i 2,5 latek. Nie ukrywam, że do pełni szczęścia brakuje nam tej małej księżniczki.
Tylko jak tutaj dopomóc szczęściu?
Tyle jest wszedzie tych informacji, że już totalnie nie wiem czym się kierować.
Może od Was się dowiem czegoś nowego?![]()
Wszystkiego na raz zrobić się nie da, bo niektóre porady sobie zaprzeczająOo fajnie że jest nas więcej.
Tak naprawdę to dopiero teraz oboje z mężem dojrzeliśmy do decyzji o trzecim dzieciątku, choć u mnie myśli pojawiły się dużo wcześniej.
Mamy dwóch łobuzów w wieku 4,5 i 2,5 latek. Nie ukrywam, że do pełni szczęścia brakuje nam tej małej księżniczki.
Tylko jak tutaj dopomóc szczęściu?
Tyle jest wszedzie tych informacji, że już totalnie nie wiem czym się kierować.
Może od Was się dowiem czegoś nowego?![]()
Próbowałaś i się nie udałoJa uważam że nie ma reguły. Nie ma sposobu. Nie da się tego zaplanowac. Co ma być to będzie![]()
Moja koleżanka robiła dietę na dziewczynkę. Efekt - ma 3 synów.Wszystkiego na raz zrobić się nie da, bo niektóre porady sobie zaprzeczająNp kalendarz chiński i księżycowy (tzn księżyc w znaku zodiaku) - zrobiłam sobie taki kalendarz na najbliższe pół roku i tak jednogłośnie na dziewczynkę jest dwa razy, na chłopca wcale, a pozostałe cztery miesiące to jeden kalendarz mówi tak a drugi inaczej
![]()
Także to raczej z przymrużeniem oka, aczkolwiek dwa razy chiński kalendarz mi się sprawdził, przy drugim księżycowy też pokazywał chłopca (przy pierwszym nie wiem kiedy dokładnie była owulacja, także nie wiem). Mimo tego nie robimy przerw wtedy kiedy chiński pokazuje chłopca
My jeszcze stosujemy metodę Shettlesa, pozycje z płytszą penetracją, z dietą to różnie bywa, bo szczerze mówiąc to nie moje smaki, ale suplementuję magnez i staram się jeść więcej nabiału![]()
Ja wychodzę z założenia, że nie zaszkodzi spróbować, nikomu tym krzywdy nie robię.Moja koleżanka robiła dietę na dziewczynkę. Efekt - ma 3 synów.
Te metody są bez sensu.