• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Melduje siebie , i biel na teście :( dzisiaj 8dpo... raczej juz powinno cos wyjść :(
A juz wczoraj wieczorem myślałam ze na IP wyląduje tak mnie brzuch bolał , ani nospa ani apap nie dawał rady . Jak to nie ciąża to uj wie czy nie mam jakiejś torbieli czy Bóg wie czego 😕
Aż mi się przypomniało jak mi wycięto wyrostek 4 miesiące po cc brrr nie ma co zwlekać jak boli bo nie zawsze może być to coś kobiecego :( mnie bolał brzuch w sobotę i niedzielę aż się skusiłam na rozkurczowe i przeciwbólowe. I czekam na okres. Odebrałam wynik posiewu no i gbs 😕 serio dziadostwo bezobjawowe, w życiu bym się nie spodziewała.

Aż mi się przypomniało jak mi wycięto wyrostek 4 miesiące po cc brrr nie ma co zwlekać jak boli bo nie zawsze może być to coś kobiecego :( mnie bolał brzuch w sobotę i niedzielę aż się skusiłam na rozkurczowe i przeciwbólowe. I czekam na okres. Odebrałam wynik posiewu no i gbs 😕 serio dziadostwo bezobjawowe, w życiu bym się nie spodziewała.
Popieram jeśli boli aż tak bardzo to musisz sprawdzić czy nic złego się nie dzieje

Cześć po weekendzie! Czytałam sobie Was regularnie ale jakoś taki humor miałam, że bez kija nie podchodź 🤣 badałam w weekend progesteron i inne rzeczy, wyszedł 12,1 więc owu była :) nie taka piekna ja u @Jesienny_lisc 🥰 ale zawsze cos, dodatkowo dzisiaj wstałam z takim bólem piersi, pobolewały ostatnio bardziej niż zwykle ale to bardziej myślę działanie progesteronu. Podkusiło mnie i wczoraj sobie dla rozrywki siknęłam na pinka i to wieczorem, widziałam tam po czasie, cień cienia - podeszłam do tego na chłodno, powtórzyłam dzisiaj rano i teen cień nadal tam jest. Nie nakręcam się, może to moja głowa. Dodatkowo wyszło mi z moczu zapalenie pęcherza, wszystko mi się świeciło na stronie diagnostyki w sobotę na czerwono, więc dodatkowo mam na 3 dni antybiotyk - pytałam nawet chat gpt czy ten antybiotyk może fałszować test, ale odpowiedział, że nie 🫣 będę po prostu codziennie kontrolnie sikać na patyk 🤣🤣 widziałam, że Panowie w tym roku jakby się zmówili, bo też dostałam kwitki w formie Lego 😎 życzę Wam cudownego tygodnia i za wszystkie kreseczki trzymam kciuki ❤️

Dziewczyny mnie ogarnia stres i panika… widzę mega mega słaba kreskę… dziś jakieś 11 dpo. Czy wy też widzicie? Myślę, ze ta kreska powinna być mocniejsza 🙁 mam złe wspomnienia z lipca poprzedniego roku. Nie mam jak zbadać bety na szybko, nie mieszkam w Polsce.

Załączniki

• IMG_3212.jpeg
    IMG_3212.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 138
Dziewczyny mnie ogarnia stres i panika… widzę mega mega słaba kreskę… dziś jakieś 11 dpo. Czy wy też widzicie? Myślę, ze ta kreska powinna być mocniejsza 🙁 mam złe wspomnienia z lipca poprzedniego roku. Nie mam jak zbadać bety na szybko, nie mieszkam w Polsce.

Jak dla mnie jest krecha!
I nie, jak na 11 dpo wcale nie blada, chyba że bliźniaków się spodziewasz ;)
Jak coś to możesz jeszcze drugi test zrobić z innej firmy dzisiaj albo jutro jak nie dasz rady bety :)

Masz test innej firmy? Kreska jest widoczna ale taka szara że sama nie wiem 🤞

reklama
Zdecydowanie.cos tu jest, i nie powiedziałabym że za słaba, w końcu to dopiero 11dpo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry