Madlen2026
Fanka BB :)
Dzień dobryKażdy z nas chyba już wiosny potrzebuje![]()
Zdecydowanie potrzebuje wiosny i mam nadzieję że to ostatnie takie zimne dni
Miłego dnia i oby dziś jak najwięcej dobrych wiadomości
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzień dobryKażdy z nas chyba już wiosny potrzebuje![]()
Aż mi się przypomniało jak mi wycięto wyrostek 4 miesiące po cc brrr nie ma co zwlekać jak boli bo nie zawsze może być to coś kobiecegoMelduje siebie , i biel na teściedzisiaj 8dpo... raczej juz powinno cos wyjść
![]()
A juz wczoraj wieczorem myślałam ze na IP wyląduje tak mnie brzuch bolał , ani nospa ani apap nie dawał rady . Jak to nie ciąża to uj wie czy nie mam jakiejś torbieli czy Bóg wie czego![]()
Popieram jeśli boli aż tak bardzo to musisz sprawdzić czy nic złego się nie dziejeAż mi się przypomniało jak mi wycięto wyrostek 4 miesiące po cc brrr nie ma co zwlekać jak boli bo nie zawsze może być to coś kobiecegomnie bolał brzuch w sobotę i niedzielę aż się skusiłam na rozkurczowe i przeciwbólowe. I czekam na okres. Odebrałam wynik posiewu no i gbs
serio dziadostwo bezobjawowe, w życiu bym się nie spodziewała.
Dziewczyny mnie ogarnia stres i panika… widzę mega mega słaba kreskę… dziś jakieś 11 dpo. Czy wy też widzicie? Myślę, ze ta kreska powinna być mocniejszamam złe wspomnienia z lipca poprzedniego roku. Nie mam jak zbadać bety na szybko, nie mieszkam w Polsce.
Masz test innej firmy? Kreska jest widoczna ale taka szara że sama nie wiemDziewczyny mnie ogarnia stres i panika… widzę mega mega słaba kreskę… dziś jakieś 11 dpo. Czy wy też widzicie? Myślę, ze ta kreska powinna być mocniejszamam złe wspomnienia z lipca poprzedniego roku. Nie mam jak zbadać bety na szybko, nie mieszkam w Polsce.
Zdecydowanie.cos tu jest, i nie powiedziałabym że za słaba, w końcu to dopiero 11dpoDziewczyny mnie ogarnia stres i panika… widzę mega mega słaba kreskę… dziś jakieś 11 dpo. Czy wy też widzicie? Myślę, ze ta kreska powinna być mocniejszamam złe wspomnienia z lipca poprzedniego roku. Nie mam jak zbadać bety na szybko, nie mieszkam w Polsce.