• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Aż się sama zaczęłam bać środowej wizyty bo jak tu wierzyć, że będzie dobrze jak tyle wspaniałych kobiet musi przez coś takiego przechodzić? 🥺

Niestety statystyka jest nieubłagana w tym pierwszym trymestrze :( ja pamiętam, że jak dolaczalam do wrześniowych mam 23 to też było kilka przypadków poronień i to już nawet po tym jak przeszłyśmy na prywatny wątek. Ale tu co się wydarzyło dzis to brzmi jak jakaś klątwa, że wszystkie akurat jednego dnia.
Już nie zamierzam narzekac na moje zmęczenie ani mdłości ani na to, że mi mięso śmierdzi.
Trzymam za ciebie kciuki w środę :)

Straszne 😥 niewiarygodne, że jednego dnia aż tyle.. strasznie mi przykro z powodu dziewczyn.. niestety stres przy staraniach to jedno ale ten strach w ciąży na każdym etapie to drugie 😣

Powtórzyłam tego digitala i otwarłam go zaraz po wyświetleniu negatywu i czy ja sobie wmawiam czy widzę tam duszka ? Mam nadzieję że to duszek i że to nie fake . Kupiłam inne testy tylko czekam żeby przetrzymać troszkę mocz . Chyba że sobie coś uroiłam 🤣
IMG_0191.jpeg

Powtórzyłam tego digitala i otwarłam go zaraz po wyświetleniu negatywu i czy ja sobie wmawiam czy widzę tam duszka ? Mam nadzieję że to duszek i że to nie fake . Kupiłam inne testy tylko czekam żeby przetrzymać troszkę mocz . Chyba że sobie coś uroiłam 🤣Zobacz załącznik 1735806
Jeśli to jest ten Pink elektroniczny to już kilkakrotnie dziewczyny pokazywały że one mają takie linie testowe mylące... 🤷‍♀️ Chyba najrozsądniej byłoby rano zrobić test innej firmy 🤞

reklama
Niestety statystyka jest nieubłagana w tym pierwszym trymestrze :( ja pamiętam, że jak dolaczalam do wrześniowych mam 23 to też było kilka przypadków poronień i to już nawet po tym jak przeszłyśmy na prywatny wątek. Ale tu co się wydarzyło dzis to brzmi jak jakaś klątwa, że wszystkie akurat jednego dnia.
Już nie zamierzam narzekac na moje zmęczenie ani mdłości ani na to, że mi mięso śmierdzi.
Trzymam za ciebie kciuki w środę :)
Ja pamiętam, że jak zaczynałam na wątku czerwcowym 2026... To też w momencie jak dołączyłam było kilka strat😢... Ale wiecie co najbardziej we mnie siedzi...wpadła tam dziewczyna która powiedziała że zaszła w ciąże, ale że nie planowała i że to nie jest dobry czas...że tu gdzie mieszka można podjąć decyzję i ona nie wie co ma zrobic... Jakiś czas później wpadła żeby poinformować, że podjeła decyzję o zakończeniu ciąży😢 Ja wiem że dla niej ta decyzja pewnie też nie byla.łatwa... ale w tym czasie na grupie inne dziewczyny które pragnęły dzieci traciły je... To było takie niesprawiedliwe...
To siedzi w we mnie nadal, jeszcze bardziej mnie zaczęło boleć jak straciłam moją!😭

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry