• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Hej! Ja dziś mogłam dłużej pospać, dopiero nie dawno wstałam. Zrobiłam test. Chyba troszkę ściemniała? Sama nie wiem? Dzień okresu obstawiam jutro lub w czwartek z rana. Nie wiem jak powinny wyglądać kreski na tym etapie, a bety nie ogarnę 😬 w najbliższych dniach. Zobacz załącznik 1735818Zobacz załącznik 1735819
Na moje oko sciemniała 😊 Trzymam kciuki🤞 Ja też powinnam dostać okres jutro lub pojutrze, ale jeszcze nie testowałam. Nigdy w życiu tyle nie wytrzymałam bez sikania na patyki 😁 Chyba już czuje w kościach to rozczarowanie i dlatego wciąż chce miec nadzieję..

reklama
Na moje oko sciemniała 😊 Trzymam kciuki🤞 Ja też powinnam dostać okres jutro lub pojutrze, ale jeszcze nie testowałam. Nigdy w życiu tyle nie wytrzymałam bez sikania na patyki 😁 Chyba już czuje w kościach to rozczarowanie i dlatego wciąż chce miec nadzieję..
Hehe znam to ja też mam niechęć do sprawdzenia bo tak jeszcze jakoś tak sobie myśli człowiek ze może jeszcze piłka w grze a tak to wie co go czeka

A już widzę że miał, to dobrze 👌 pokaże co tam siedzi i skleja te wasze dzieciaki 🤔 Z mojego researchu wynika że warto będzie włączyć do suplementacji męża NAC 600mg jeśli jeszcze tego nie robicie ❤️ 🤞 pomoże w walce z infekcją i uplynnieniem
Dziewczyny, a posiew nasienia robicie tlenowy i beztlenowy? Bo my zrobiliśmy tylko tlenowy i tam wyszło czysto 😓 i chyba dorobimy jeszcze ten beztlenowy- bo może tutaj coś wyjdzie... ta morfologia 0% nie daje mi spokoju

Dziewczyny bajka ❄️🌲która chce dołączyć?
IMG_20260217_120647135_MFNR.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry