Silwi
Aktywna w BB
U nas jest zalecenie żeby nie wchodzić do lasów z powodu zalegającego na gałęziach śniegu i ryzyka ich złamania, więc nie wiem czy taka bajka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas jest zalecenie żeby nie wchodzić do lasów z powodu zalegającego na gałęziach śniegu i ryzyka ich złamania, więc nie wiem czy taka bajka
Widok piękny, u mnie identyko
Nie mieszkam w Polsce tu nie tak łatwo o betę niestety co mnie dobija… jeśli będą dalej ciemnieć to może zadzwonię koło czwartku do mojej ginekolog i powiem, że chciałabym zapłacić i betę zbadać w piątek i w poniedziałek… w inne dni wcale nie dam rady ze względu na prace jeśli oczywiście się zgodzą w co wątpię. Porażka z badaniem krwi za granicą, mówię wam…Sciemniala!!! Kiedy beta?
Jeszcze mąż mnie ciągle denerwuje, on utrzymuje, że nic nie widzija nie wiem jak mu przetłumaczyć, że tak wcześnie nie będzie dwóch tłustych kresek ale ciągle zasiewa mi niepewność że ona jest bardzo bardzo słaba.
Ja też już poproszę wiosnęWidok piękny, u mnie identykoJednak ja poproszę wiosnę! Jak dla mnie to już za dużo tego śniegu, mrozów i lodu
![]()