• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Bije się z myślami…z jednej strony nie chce czekać ze staraniami, bo swoje lata już mam, a z drugiej strony się boję, że znów pójdzie coś nie tak, a jak widziałam co się działo u wrześniowych to tym bardziej jestem przerażona. Chciałabym doprowadzic się do takie stanu, że wiem że nie będę mogła sobie nic zarzucić 😔 czyli m.in. Podnieść ferrytyne i schudnąć, bo wg BMI mam nadwagę

reklama
Jak oceniacie laboratoria Alab u siebie w mieście? Ja zazwyczaj chodziłam do diagnostyki ale spojrzałam że spoko promocje mają i te ca125 i prolaktyne jak mi kazał zrobić to całkiem dobra cena wyjdzie. Ale się zastanawiam jak tam u nich wypadają te wyniki, czy ok

Bije się z myślami…z jednej strony nie chce czekać ze staraniami, bo swoje lata już mam, a z drugiej strony się boję, że znów pójdzie coś nie tak, a jak widziałam co się działo u wrześniowych to tym bardziej jestem przerażona. Chciałabym doprowadzic się do takie stanu, że wiem że nie będę mogła sobie nic zarzucić 😔 czyli m.in. Podnieść ferrytyne i schudnąć, bo wg BMI mam nadwagę
Witaj klubie z BMI🤝 lekarka poleciła mi przejście na dietę śródziemnomorska- ponoć to najlepsza i najzdrowsza dieta.. powoli zaczynam temat- bo u mnie problem z regularnością posiłków (czasami zjem 2 razy dziennie a człowiek i tak robi się okrągły jak piłeczka xd)

Jak oceniacie laboratoria Alab u siebie w mieście? Ja zazwyczaj chodziłam do diagnostyki ale spojrzałam że spoko promocje mają i te ca125 i prolaktyne jak mi kazał zrobić to całkiem dobra cena wyjdzie. Ale się zastanawiam jak tam u nich wypadają te wyniki, czy ok
Ja jeśli nie robię w przyszpitalnym laboratorium to właśnie korzystam z Alab i jestem zadowolona

Mam dla Was anty reklamę testów z Amazon firmy europapa - skusiły mnie ceną i już wiem ,że to nich nie wrócę.

Wyszedł mi duszek - co jest dla mnie niewiarygodne bo 10.02 miałam peak także dzisiaj +-7 dpo i nie ma 🐓 we wsi,że byłby pozytywny - zrobiłam go ,żeby sprawdzić czy robi fałszywe duszki - i nie zawiodłam się 🙄

Doczytałam opinie na Amazon i dziewczyny pisały,że na wodzie wychodzą pozytywne a co dopiero z moczu 🧐😡
1000014717.jpg
1000014718.jpg
1000014711.jpg
1000014710.jpg

Załączniki

• 1000014716.png
    1000014716.png
    435,8 KB · Wyświetleń: 46
Witaj klubie z BMI🤝 lekarka poleciła mi przejście na dietę śródziemnomorska- ponoć to najlepsza i najzdrowsza dieta.. powoli zaczynam temat- bo u mnie problem z regularnością posiłków (czasami zjem 2 razy dziennie a człowiek i tak robi się okrągły jak piłeczka xd)
Muszę też o niej przeczytać, u mnie to najgorzej z podjadaniem. Już tyle diet próbowałam że masakra i zawsze się poddaje, nie mam jakieś mocnej silnej woli

Mam dla Was anty reklamę testów z Amazon firmy europapa - skusiły mnie ceną i już wiem ,że to nich nie wrócę.

Wyszedł mi duszek - co jest dla mnie niewiarygodne bo 10.02 miałam peak także dzisiaj +-7 dpo i nie ma 🐓 we wsi,że byłby pozytywny - zrobiłam go ,żeby sprawdzić czy robi fałszywe duszki - i nie zawiodłam się 🙄

Doczytałam opinie na Amazon i dziewczyny pisały,że na wodzie wychodzą pozytywne a co dopiero z moczu 🧐😡Zobacz załącznik 1735891Zobacz załącznik 1735892Zobacz załącznik 1735893Zobacz załącznik 1735894
Ja standardowo nic nie widzę 👀👀 hehe może mam problemy ze wzrokiem i na moich też coś jest hehe

Pewnie, ze warto sie wziac za siebie, nie tylko pod wzgledem ciazy, ale i zdrowia.. ale pamietaj, ze nawet jesli sie „nie uda” to nie bedzie to wynik nadwagi/zlych wynikow itp.. to jest kwestia losowa.. tak jak wieksze kobiety zachodza w ciaze i rodza zdrowe dzieci, tak i z podwyzszonymi jakimis parametrami tak samo.. oczywiscie, ze zwieksza sie jakies orawdopodobienstwo, ale nie mozna uznac, ze to bezposrednia przyczyna, wiec nie Ty bedziesz winna!

Doczytałam opinie na Amazon i dziewczyny pisały,że na wodzie wychodzą pozytywne a co dopiero z moczu 🧐😡Zobacz załącznik 1735891Zobacz załącznik 1735892Zobacz załącznik 1735893Zobacz załącznik 1735894
O kurde, na wodzie taka kreska?! Ale to gowno jednak jest.. dlatego ja tez easy home robilam sobie 6-7dpo jak przyszly, zeby zobaczyc, czy mi daja cien w czasie, gdy to nie jest mozliwe :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry