Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlatego też ja wczoraj miałam mieloneSmacznej kawusi
Oczywiście, że zapomniałam, że dziś post a już składniki przygotowałam na mielone![]()
Nie pisałam bo wsumie nie było o czym. Beta 3,4 dziś temperatura spadła na 36,42 i czuje nadchodzący okres. Chce żeby przyszedł jak najszybciej żebym mogła zacząć stymulację.Cos ominelam czy nie pisałaś o wynikach? Jeśli jestem wścibska to śmiało nie odp![]()
No ja wczoraj zrobiłam kwaśnicę na wędzonkach także też się za bardzo postu nie trzymamy, całą paczkę rurek z czekoladowym kremem też wciągnęliśmyCo do postu.. wstawilam dzisiaj rosol i mam zamiar go zjescjest szansa, ze taki dlugo gotowany postawi mnie na nogi, nie zamierzam tej szansy odpuszczac
![]()
Jeśli wykorzystany w celach leczniczych to jak najbardziej przysługujeCo do postu.. wstawilam dzisiaj rosol i mam zamiar go zjescjest szansa, ze taki dlugo gotowany postawi mnie na nogi, nie zamierzam tej szansy odpuszczac
![]()
Rybko - jeżeli potrzebujesz odpocząć od tego wszystkiego i uspokoić głowę to może zrób sobie np dwa cykle przerwy?Bije się z myślami…z jednej strony nie chce czekać ze staraniami, bo swoje lata już mam, a z drugiej strony się boję, że znów pójdzie coś nie tak, a jak widziałam co się działo u wrześniowych to tym bardziej jestem przerażona. Chciałabym doprowadzic się do takie stanu, że wiem że nie będę mogła sobie nic zarzucićczyli m.in. Podnieść ferrytyne i schudnąć, bo wg BMI mam nadwagę
Ja też walczę z wagą, BMI zdecydowanie za duże, więc czas na przygotowanie do in vitro przeznaczam na dietę i trzymam się już 3 tydzień, 4kg mniejWitaj klubie z BMIlekarka poleciła mi przejście na dietę śródziemnomorska- ponoć to najlepsza i najzdrowsza dieta.. powoli zaczynam temat- bo u mnie problem z regularnością posiłków (czasami zjem 2 razy dziennie a człowiek i tak robi się okrągły jak piłeczka xd)
Jeżeli chodzi o BMI ja w 100% bym na to nie mówiła, a dlaczego? Bo z własnego doświadczenia wiem, że nie jest to wyznacznik niepowodzeń. Moja pierwsza ciąża co prawda udało się dopiero po 15 miesiącach. Ale u mnie musiała zawodzić drożność. Ponieważ po drożności zaszłam w ciążę. W momencie zajścia w ciążę miałam BMI 40. I zdaje sobie z tego sprawę, że jest to bardzo dużo. Tak jestem duża, otyła. Ale moja ciąża była perfekcyjna, zero mdłości, zero dolegliwości i zero jakichkolwiek komplikacji. Całą ciąże wszystkie wyniki książkowe wręcz co byłam u lekarza to był w szoku tak samo diabetolog i endokrynolog. Bo oczywiście ich przeświadczenie jest takie, że jak gruba w ciąży to na 100% musi być cukrzyca ciążowa. Połóg tak samo, po porodzie od razu stanęłam na nogi, blizna bez problemu się goiła mimo dużego brzucha. A u mnie nic. Także waga nie ma jakiegoś tam dużego wpływu na ciążę. Wiadomo dla własnego zdrowia i samopoczucia można zadbać o siebie, wagę i kondycję.Bije się z myślami…z jednej strony nie chce czekać ze staraniami, bo swoje lata już mam, a z drugiej strony się boję, że znów pójdzie coś nie tak, a jak widziałam co się działo u wrześniowych to tym bardziej jestem przerażona. Chciałabym doprowadzic się do takie stanu, że wiem że nie będę mogła sobie nic zarzucićczyli m.in. Podnieść ferrytyne i schudnąć, bo wg BMI mam nadwagę
Piękny wyniki, chętnie bym dołączyła ale się mi po prostu nie chceJa też walczę z wagą, BMI zdecydowanie za duże, więc czas na przygotowanie do in vitro przeznaczam na dietę i trzymam się już 3 tydzień, 4kg mniej
Zapraszam do wspólnych wysiłków![]()