Arizoona
Fanka BB :)
Ooo to już niedługoTak ja czekamkulam się do przodu, jeszcze jakieś 30 dni
czyli z górki no ale końcówka wiadomo...
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooo to już niedługoTak ja czekamkulam się do przodu, jeszcze jakieś 30 dni
![]()
Hmm no to jak widać chyba nie ma to żadnego uzasadnienia. Co jest komu pisane tak będzie.O widzisz
U nas moja rodzina jest totalnie dziewczynkowa, jedynie ja i kuzynka mamy samych synów a tak to każdy ma same córki lub "parkę"A u męża w rodzinie właśnie głównie chłopaki
![]()
Wow ale super. Gratuluję takiej dużej rodzinkiTak ja czekamkulam się do przodu, jeszcze jakieś 30 dni
![]()
Płci nie planowałam, pierwsze 3 ciąże to było naście lat temu i nawet mi do głowy nie przyszło planować płeć, teraz też nie, poprostu chciałam mieć dziecko.Wow ale super. Gratuluję takiej dużej rodzinki
To może koleżanka zdradzi nam coś więcej o swoich staraniach? Planowałas płeć przy którymś z dzieci czy wszystko szło naturalnie?![]()
O jejku, ale się Wam fajnie złożyło.Płci nie planowałam, pierwsze 3 ciąże to było naście lat temu i nawet mi do głowy nie przyszło planować płeć, teraz też nie, poprostu chciałam mieć dziecko.
Akurat u mnie się tak złożyło, że mam dzieciaki naprzemiennie,i teraz będzie
, jedynie ta ciąża jest ze stosunku 2-3 dni przed owulacja na pewno
![]()
Z synem seks był jeden idealnie w owulacje, był to jeden stosunek w miesiącu więc złoty strzał, natomiast z corka nie pamiętam niestety...O jejku, ale się Wam fajnie złożyło.Rzadko kiedy się zdarza przy takiej dużej ilości dzieci żeby wszystkie miały naprzemienne plcie.
A przy wcześniejszych 2 ciążach pamiętasz może jak wyglądały starania?![]()
Jasne, rozumiem. A w tej obecnej ciazy też byl tylko jeden jedyny stosunek 2-3 dni przed owulacja, czy było więcej razy?Z synem seks był jeden idealnie w owulacje, był to jeden stosunek w miesiącu więc złoty strzał, natomiast z corka nie pamiętam niestety.
Tak, był jedenJasne, rozumiem. A w tej obecnej ciazy też byl tylko jeden jedyny stosunek 2-3 dni przed owulacja, czy było więcej razy?![]()
No niestety często tak jest jeśli w rodzinie jest duża przewaga jednej płci.U mojego męża w rodzinie od kilku pokoleń byli sami chłopcy. My tez mamy dwóch synów, ale brat męza ma dwie corki i jednego chlopca. Niestety w moim odczuciu dziewczynki są z tego powodu faworyzowane. No i bratowa się puszy niesłychanie. Jak była w ciazy i ktoś obstawiał, ze bedzie miala syna to była oburzona a tesciowie komentowali czemu jestesmy zlosliwi![]()