• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U mojego męża w rodzinie od kilku pokoleń byli sami chłopcy. My tez mamy dwóch synów, ale brat męza ma dwie corki i jednego chlopca. Niestety w moim odczuciu dziewczynki są z tego powodu faworyzowane. No i bratowa się puszy niesłychanie. Jak była w ciazy i ktoś obstawiał, ze bedzie miala syna to była oburzona a tesciowie komentowali czemu jestesmy zlosliwi 😅

Wow ale super. Gratuluję takiej dużej rodzinki 🥰
To może koleżanka zdradzi nam coś więcej o swoich staraniach? Planowałas płeć przy którymś z dzieci czy wszystko szło naturalnie? :)
Płci nie planowałam, pierwsze 3 ciąże to było naście lat temu i nawet mi do głowy nie przyszło planować płeć, teraz też nie, poprostu chciałam mieć dziecko.
Akurat u mnie się tak złożyło, że mam dzieciaki naprzemiennie, 🩵❤️🩵❤️🩵 i teraz będzie ❤️, jedynie ta ciąża jest ze stosunku 2-3 dni przed owulacja na pewno 😉

Płci nie planowałam, pierwsze 3 ciąże to było naście lat temu i nawet mi do głowy nie przyszło planować płeć, teraz też nie, poprostu chciałam mieć dziecko.
Akurat u mnie się tak złożyło, że mam dzieciaki naprzemiennie, 🩵❤️🩵❤️🩵 i teraz będzie ❤️, jedynie ta ciąża jest ze stosunku 2-3 dni przed owulacja na pewno 😉
O jejku, ale się Wam fajnie złożyło. 😍 Rzadko kiedy się zdarza przy takiej dużej ilości dzieci żeby wszystkie miały naprzemienne plcie.
A przy wcześniejszych 2 ciążach pamiętasz może jak wyglądały starania? :)

O jejku, ale się Wam fajnie złożyło. 😍 Rzadko kiedy się zdarza przy takiej dużej ilości dzieci żeby wszystkie miały naprzemienne plcie.
A przy wcześniejszych 2 ciążach pamiętasz może jak wyglądały starania? :)
Z synem seks był jeden idealnie w owulacje, był to jeden stosunek w miesiącu więc złoty strzał, natomiast z corka nie pamiętam niestety...

reklama
U mojego męża w rodzinie od kilku pokoleń byli sami chłopcy. My tez mamy dwóch synów, ale brat męza ma dwie corki i jednego chlopca. Niestety w moim odczuciu dziewczynki są z tego powodu faworyzowane. No i bratowa się puszy niesłychanie. Jak była w ciazy i ktoś obstawiał, ze bedzie miala syna to była oburzona a tesciowie komentowali czemu jestesmy zlosliwi 😅
No niestety często tak jest jeśli w rodzinie jest duża przewaga jednej płci.

A ja dobrze kojarzę, że też się starasz o trzeciego dzidziusia? Działacie bardziej na spontanie czy stosujecie się do jakichś metod? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry