• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Wgl mała zmiana tematu ale nie do końca 😅
Jak to było z Waszymi partnerami oni od zawsze chcieli mieć dzieci ?
Z moim było tak że nie chciał , przyjaźniliśmy się i zawsze mówił że on w życiu nie będzie miał dzieci nie chce i koniec kropka i mieliśmy mnóstwo rozmów na ten temat, aż w końcu się poddałam i po kilku miesiącach sam przyszedł i stwierdził że dużo przemyślał i chce żebyśmy mieli dziecko i byli taką małą rodziną 🙈
Maz chcial miec 3-4, ja mowilam o 3, ale 2 starcza 😂 mysle, ze gdyby za 1 razem wyszlo inaczej zdecydowalabym sie nawet na ta 3-4, ale los chcial inaczej :D nie mniej widze, ze od zawsze on cos chce, ale bierze pod uwage moje zdanie i nastawienie i bedzie tak, na ile bede gotowa, o!
U nas zawitała parę lat temu,gdy w Zakopanem - prawie w każdej knajpie mój mąż jadł tylko ją 😆
No tam to krolestwo tej zupy :D dla mnie jest mocno za intensywna w smaku, chociaz lubie takie smaki, ale chyba caly talerz zupy to juz too much 😂
Hesus a ja rok starsza i AMH 1,9 straszne, ciekawa jestem czy to ma związek z tym jak szybko zaczęła się miesiączka, ja miałam już w wieku 10 lat
O loosie, 10 lat? Ja 12 i tak chyba u mnie to byl standard, ale ostatnio slyszalam, ze ten wiek sporo sie zmniejsza.. powoli dziewczynki w 2 klasie maja, a to przeciez 8/9 latki.. nie wiem czy kurde ta chemia w jedzeniu, sposob zycia czy co ma wplyw, ale coraz czesciej obserwuje, ze ten wiek bardzo mocno sie przesunal..

Wgl mała zmiana tematu ale nie do końca 😅
Jak to było z Waszymi partnerami oni od zawsze chcieli mieć dzieci ?
Z moim było tak że nie chciał , przyjaźniliśmy się i zawsze mówił że on w życiu nie będzie miał dzieci nie chce i koniec kropka i mieliśmy mnóstwo rozmów na ten temat, aż w końcu się poddałam i po kilku miesiącach sam przyszedł i stwierdził że dużo przemyślał i chce żebyśmy mieli dziecko i byli taką małą rodziną 🙈
My jesteśmy z mężem od dzieciaka można powiedzieć bo od gimnazjum (jak dinozaury 🤣). I w sumie jak po drodze gadaliśmy o dzieciach to nigdy nie było żadnego zapierania się, jak wzięliśmy ślub to mój mąż zaczął się zapierać że absolutnie tylko jedno bo on do innych dzieci nie jest zbytnio otwarty ale dla własnego syna okazał się bardzo opiekuńczy. Jak urodził nam się syn to przez pierwszy rok wspólnie nie chcieliśmy myśleć ale nadal zarzekania, że nigdy więcej nie było. A jak syn skończył 2lata to też sam mąż stwierdził że przydałoby się żeby nie był sam. No więc próbujemy, po drodze z tą cp ale się nie poddajemy jeszcze. No i w ilości na ten moment jesteśmy zgodni że dwoje dzieci byłoby idealnie, jeśli się uda 🤞🏻❤️

Pytanie do dziewczyn, które miały IUI - czy mozna to zrobić w ramach jakiegoś dofinansowania? Na NFZ? I wgl jak rozpocząć taki proces? Z Panią ginekolog widzimy sie dopiero w kwietniu i zapewne też o tym z nią porozmawiam, ale po prostu zastanawiam sie jak szybciej nam "pomóc" - i czy wgl iUI ma sens przy złej morfologii nasienia ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry