sundaville
Zaangażowana w BB
Trzeba się brać do robotyTak, dokładnie to rok urodzeniamój jest starszy 2 lata.
Trzymam kciuki żebyśmy były mamuśki 40 latki już na początku roku albo szybciej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzeba się brać do robotyTak, dokładnie to rok urodzeniamój jest starszy 2 lata.
Trzymam kciuki żebyśmy były mamuśki 40 latki już na początku roku albo szybciej![]()
My już na pewno invitro, czekam aż unormuje się TSH i mam nadzieję w marcu zacząć procedurę.Trzeba się brać do roboty![]()
Maz chcial miec 3-4, ja mowilam o 3, ale 2 starczaWgl mała zmiana tematu ale nie do końca
Jak to było z Waszymi partnerami oni od zawsze chcieli mieć dzieci ?
Z moim było tak że nie chciał , przyjaźniliśmy się i zawsze mówił że on w życiu nie będzie miał dzieci nie chce i koniec kropka i mieliśmy mnóstwo rozmów na ten temat, aż w końcu się poddałam i po kilku miesiącach sam przyszedł i stwierdził że dużo przemyślał i chce żebyśmy mieli dziecko i byli taką małą rodziną![]()
No tam to krolestwo tej zupyU nas zawitała parę lat temu,gdy w Zakopanem - prawie w każdej knajpie mój mąż jadł tylko ją![]()
O loosie, 10 lat? Ja 12 i tak chyba u mnie to byl standard, ale ostatnio slyszalam, ze ten wiek sporo sie zmniejsza.. powoli dziewczynki w 2 klasie maja, a to przeciez 8/9 latki.. nie wiem czy kurde ta chemia w jedzeniu, sposob zycia czy co ma wplyw, ale coraz czesciej obserwuje, ze ten wiek bardzo mocno sie przesunal..Hesus a ja rok starsza i AMH 1,9 straszne, ciekawa jestem czy to ma związek z tym jak szybko zaczęła się miesiączka, ja miałam już w wieku 10 lat
My jesteśmy z mężem od dzieciaka można powiedzieć bo od gimnazjum (jak dinozauryWgl mała zmiana tematu ale nie do końca
Jak to było z Waszymi partnerami oni od zawsze chcieli mieć dzieci ?
Z moim było tak że nie chciał , przyjaźniliśmy się i zawsze mówił że on w życiu nie będzie miał dzieci nie chce i koniec kropka i mieliśmy mnóstwo rozmów na ten temat, aż w końcu się poddałam i po kilku miesiącach sam przyszedł i stwierdził że dużo przemyślał i chce żebyśmy mieli dziecko i byli taką małą rodziną![]()
Uda się ja w to wierzęOd zawsze w ilości przekraczającej tyle ile ich było czyli 7jestem jak najbardziej za, ale lata lecą i nie wiadomo czy to się uda..
My trafiliśmy na siebie nie wiem czy tak późno w sumie może i tak mój ma w tym roku 30 ja 33 więc do najmłodszych nie należymyMy jesteśmy zgodni i byśmy chcieli dwójkęale czas nas goni...
Niestety, późno na siebie trafiliśmy i jesteśmy już wiekowi, więc będziemy się cieszyć też z jednego![]()