• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Okurde ja miałam pierwsza miesiączkę jak miałam 9.5 lat. I od dziecka miałam problem np z testosteronem. Czy był badany? Nie. Czy były znaki, że może być wysoki? Tak. Owłosienie na rękach itp. dość mocne co prawda blond, ale było. Gdy mnie skierowano do endokrynologa zrobił tylko TSH ft3 ft4 i wyszło w normie i stwierdził, że z hormonami mam wszystko w porządku. Glukoza? Też wszystko zawsze w normie. Nikt nie pogrzebał głębiej z badaniami albo np z insuliną. Gdyby może wcześniej wyszło to by może było inaczej. A takto jak w wieku 18 lat jak poszłam do ginekolog i zleciła pełno badań to wyszło, że moja gospodarka hormonalna wygląda tragicznie i że jajniki wykazują obraz PCOS. Dała mi antykoncepcje 🤣 pod względem współżycia zbędne, bo pierwszy i jedyny na zawsze już partner to w wieku dopiero 21 lat. Ale za to antykoncepcja zrobiła mi jeszcze większy chaos 🤣🤣.

Dziękuję! 🥹
Wrócę z wieściami po wizycie 😊
1000014494.webp
grzecznie czekamy ✨🫂🥰

Wgl mała zmiana tematu ale nie do końca 😅
Jak to było z Waszymi partnerami oni od zawsze chcieli mieć dzieci ?
Z moim było tak że nie chciał , przyjaźniliśmy się i zawsze mówił że on w życiu nie będzie miał dzieci nie chce i koniec kropka i mieliśmy mnóstwo rozmów na ten temat, aż w końcu się poddałam i po kilku miesiącach sam przyszedł i stwierdził że dużo przemyślał i chce żebyśmy mieli dziecko i byli taką małą rodziną 🙈
Tak, my od zawsze wiedzieliśmy, że chcemy mieć dzieci. Aczkolwiek ja nie jestem taka pro dzieci - zawsze wydawało mi się to oczywiste, że chcę mieć swoje, ale do dzieci rodziny, znajomych nie lgnę za mocno. Mam też niewielką wiedzę. Chcieliśmy poczekać, aż będziemy mieć stabilność finansową, a trzeba było zacząć się szybciej starać wiedząc, ile czasu to zajmuje 😂

reklama
Tak, my od zawsze wiedzieliśmy, że chcemy mieć dzieci. Aczkolwiek ja nie jestem taka pro dzieci - zawsze wydawało mi się to oczywiste, że chcę mieć swoje, ale do dzieci rodziny, znajomych nie lgnę za mocno. Mam też niewielką wiedzę. Chcieliśmy poczekać, aż będziemy mieć stabilność finansową, a trzeba było zacząć się szybciej starać wiedząc, ile czasu to zajmuje 😂
Ja też jedynie toleruję dzieci innych, ej serio mnie do nich nie ciągnie, a dziecka się mnie boją. Nie wiem czy bardziej za wygląd czy za głośny krzykliwy krzyczący głos 🫣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry