natkusia
Fanka BB :)
Mocno zaciśnięte kciukiDziękuję!
Wrócę z wieściami po wizycie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mocno zaciśnięte kciukiDziękuję!
Super wiesciWszystkie 6 wymazów z szyjki i pochwy u mnie ujemneczystość pochwy prawidłowa
Tak, my od zawsze wiedzieliśmy, że chcemy mieć dzieci. Aczkolwiek ja nie jestem taka pro dzieci - zawsze wydawało mi się to oczywiste, że chcę mieć swoje, ale do dzieci rodziny, znajomych nie lgnę za mocno. Mam też niewielką wiedzę. Chcieliśmy poczekać, aż będziemy mieć stabilność finansową, a trzeba było zacząć się szybciej starać wiedząc, ile czasu to zajmujeWgl mała zmiana tematu ale nie do końca
Jak to było z Waszymi partnerami oni od zawsze chcieli mieć dzieci ?
Z moim było tak że nie chciał , przyjaźniliśmy się i zawsze mówił że on w życiu nie będzie miał dzieci nie chce i koniec kropka i mieliśmy mnóstwo rozmów na ten temat, aż w końcu się poddałam i po kilku miesiącach sam przyszedł i stwierdził że dużo przemyślał i chce żebyśmy mieli dziecko i byli taką małą rodziną![]()
CzekamyDziękuję!
Tylko się cieszyćWszystkie 6 wymazów z szyjki i pochwy u mnie ujemneczystość pochwy prawidłowa
No cieszę sięTylko się cieszyć![]()
Ja też jedynie toleruję dzieci innych, ej serio mnie do nich nie ciągnie, a dziecka się mnie boją. Nie wiem czy bardziej za wygląd czy za głośny krzykliwy krzyczący głosTak, my od zawsze wiedzieliśmy, że chcemy mieć dzieci. Aczkolwiek ja nie jestem taka pro dzieci - zawsze wydawało mi się to oczywiste, że chcę mieć swoje, ale do dzieci rodziny, znajomych nie lgnę za mocno. Mam też niewielką wiedzę. Chcieliśmy poczekać, aż będziemy mieć stabilność finansową, a trzeba było zacząć się szybciej starać wiedząc, ile czasu to zajmuje![]()