Kaalaa
Fanka BB :)
92Który rocznik?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
92Który rocznik?
U mnie podobnie, mój mąż chciał bardzo 3-4 lata temu ale ja wtedy się rozwijałam i spełniałam i dla mnie było absolutnie! Jak poruszałam temat rok temu to mój był sceptyczny bo przecież on chciał wcześniej.. na szczęście teraz już chcemy razem i im dłużej to trwa tym bardziej..U mnie w ostatniej kłótni dopiero wyszło że mąż chciał drugie dziecko od razu tylko ja zwlekałamzabolało. Ale jak musiało to jego boleć jak ja się wzbraniałam przed drugim. I co? Teraz jak już bardzo chcemy oboje to się nie udaje. Trzeba szczerze rozmawiać a chłopa to za język ciągnąć
Kiedyś chodziłam z facetem 7 lat starszym ode mnie (ja miałam 21 on 28 lat). Pamiętam jak mówił,że nie wyobraża sobie,żebym była w ciąży,że wszystko stanie na jego głowie (obydwoje normalnie na umowę,eter itd pracowaliśmy). Minęły 2 lata, byliśmy już jakiś czas po rozstaniu i spotkałam jego szwagierkę,która mi się chwaliła,że T. i B. Są w ciąży,bo skończyło 30tke i stwierdzili,że to już czas na dziecko.Wiesz co też tak myślałam kiedyś w sensie miałam partnera przez 6 lat starszego od siebie i to sporo i powiem Ci że patrząc na zachowanie mojego K który jest młodszy ode mnie o 3 lata jest bardziej dojrzały emocjonalnie , więc nie wiem czy to kwestia wieku czy czegoś innego, mój K od samego początku mi powiedział że wie że będę jego żoną , planowaliśmy przyszłość itd po 9 miesiącach związku mi się oświadczył a za chwilę bierzemy ślub z poprzednim nie było czegoś takiego cały czas teksty w stylu „mamy czas”Ale za facetami nie nadążysz
![]()
Nie wrzucałam bo testy nic nie pokazal.wiec już zgłupiałam chyba będzie trzeba czekać do piątku i modlić się aby okres nie przyszedłMoże
Wklej zdjęcie jutro, Komisja Kreskowa chętnie rzuci okiem![]()
Powiem Ci że patrząc na to co ucza w szkole z biologii czy wgl innych przedmiotów to niewiele z tego przydaje się w życiu… ale na biologii serio mogli by uczyć więcej przydatnych i potrzebnych rzeczy ale nie bo to tematy tabu w szkole…To sa piekne wiesci!!!
Kurde.. jak sie slyszy, ze lekarze na wszystko zapisywali tabletki anty to az sie odechciewa.. oni swrio powinni ponosic tego konsekwencje.. moja kolezanka przez tabletki dzieci miec nigdy juz nie bedzie np.. to jest straszne!
Ale szczerze mowiac duuuuzo wczesniej ale jednak tez myslalam, ze wystarczy jeden seks w plodne od razu w 1 cyklu i jest ciaza.. nie zastanawialam sie w ogole nad statystyka, nad tym ze endo musi byc ok, ze owu mogloby nie byc (!!) nic kompletnie… ja wiem, ze czlowiek mogl sam sie douczyc, ja to zrobilam pozniej, ale na start w ogole te 9 lat biologii w szkole i ani slowa o tym nie bylo..
Mój były z tego co wiem nie ma dzieci za to zachowuje się jak małolat i skacze z kwiatka na kwiatek po rozstaniu więc widocznie to taki typ faceta niestetyKiedyś chodziłam z facetem 7 lat starszym ode mnie (ja miałam 21 on 28 lat). Pamiętam jak mówił,że nie wyobraża sobie,żebym była w ciąży,że wszystko stanie na jego głowie (obydwoje normalnie na umowę,eter itd pracowaliśmy). Minęły 2 lata, byliśmy już jakiś czas po rozstaniu i spotkałam jego szwagierkę,która mi się chwaliła,że T. i B. Są w ciąży,bo skończyło 30tke i stwierdzili,że to już czas na dziecko.
Rozmawiałam o tym z mamą to się śmiała ,że on po prostu ze mną nie chciał dzieckai też słyszałam ,że się rozstawali i wracali do siebie aż po kilku latach wzięli ślub- nie jest mi szkoda bo nam się po prostu drogi rozeszły a jego mama też miała swoje za uszami
Mój mąż jest ode mnie trochę młodszy - jestem z kwietnia -on z sierpnia 93r. I gdy mieliśmy po 25/26 lat to obydwoje byliśmy gotowi na dziecko także każdy facet musi po prostu też ich chcieć (nie mówię o wpadkach bo wiadomo,że się wtedy trzeba po prostu dostosować do sytuacji).
No to jest czysta racja - trzeba trafić na odpowiednią osobę na swojej drodzeMój były z tego co wiem nie ma dzieci za to zachowuje się jak małolat i skacze z kwiatka na kwiatek po rozstaniu więc widocznie to taki typ faceta niestety
Ale tak jak mówisz nie każdy musi chcieć, niektórzy muszą też do tej decyzji dojrzeć ale to co napisałaś to też mi mój K powiedział jak go zapytałam czemu zmienił decyzję i chce żebyśmy mieli dziecko to stwierdził że kiedyś mu znajomy powiedział że to nie tak że on nie chce mieć dzieci tylko nie znalazł takiej która w jego oczach mogłaby być matką jego dzieci i powiedział mi że to jest prawda![]()