• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Tak, dokładnie to rok urodzenia :) mój jest starszy 2 lata.
Trzymam kciuki żebyśmy były mamuśki 40 latki już na początku roku albo szybciej ;)
Ja też jestem ten sam rocznik i zdecydowaliśmy się na trzeciego dzidziusia z myślą, że będzie, jak zdążymy do 40. Póki co wszystko idzie zgodnie z planem ❤️❤️❤️ i niech tak zostanie do końca.

reklama
Ale w sumie ja się nie czuję na te 33 lata 🤩
No wiec wlasnie! 😂
Moja mama jak miałam 4-6 lat to pracowała jako specjalista administracyjny. No i mi się tak spodobało że zostałam księgową 👩🏻‍💻 A przed tym chciałam zostać Britney Spears 🤣🤣
Ja nie lepiej! Chcialam byc ksiezniczka! Ale taka prawdziwa, z komnatami, codziennie inna sypialnia bo tyle miejsca w zamku :D no kurde mi nie wyszlo :D ale to jak mialam z 5 lat, potem bardzo chcialam byc nauczycielka, dluuugo walczylam zeby sie udalo, niestety ludzie to taborety :D do dzisiaj uwazam, ze bylabym zarabista i nie jestem w tym osamotniona :D

Ej a co do zawodow :D udalo Wam sie byc teraz tym, kim chcialyscie za dzieciaka? :D

Chyba tak ;)
Jak byłam w klasach 1-3 to bardzo chciałam być panią stop, co przeprowadza dzieci przez ulicę, bo u nas była taka pani i zawsze była miła, zagadywała i rozwiązywała krzyżówki na stołeczku i mi się wydawało, że to fajna praca tak siedzieć i rozwiązywać krzyzowki cały dzień. Ale było to chwilowe zafascynowanie idolka tamtych czasów :D
Tak naprawdę to zawsze chciałam pracować ze zwierzętami i tak mi zostało, bo jestem lekarzem weterynarii. Ale czasem mi się marzy chociaż jeden taki dzień w pracy, żebym mogła sobie krzyżówki porozwiazywac :P

Ej wiesz ze juz któryś raz ktoś pisze o tej puli na 2026 która wlanie ruszyła i zaczynam się stresować ze jak tak będę czekać to faktycznie może nam braknąć 🤐
Dzwoniłam wczoraj do Parens czy jakoś tak, w Rzeszowie, to Pani z recepcji powiedziala ze lista na ten rok jest długa i jesli nam brakuje udokumentowanego roku - to pewnie zanim zadzwonią, to my uzbieramy co nam potrzeba... więc także tego

Chyba tak ;)
Jak byłam w klasach 1-3 to bardzo chciałam być panią stop, co przeprowadza dzieci przez ulicę, bo u nas była taka pani i zawsze była miła, zagadywała i rozwiązywała krzyżówki na stołeczku i mi się wydawało, że to fajna praca tak siedzieć i rozwiązywać krzyzowki cały dzień. Ale było to chwilowe zafascynowanie idolka tamtych czasów :D
Tak naprawdę to zawsze chciałam pracować ze zwierzętami i tak mi zostało, bo jestem lekarzem weterynarii. Ale czasem mi się marzy chociaż jeden taki dzień w pracy, żebym mogła sobie krzyżówki porozwiazywac :P
Przybijmy pione, ja w tej samej branży 🐈🐕‍🦺🐔🐄

reklama
Chyba tak ;)
Ja mialam takiego pana, ale nie byl mily! No i zawsze zastanawialam sie gdzie chodzi siku 😂😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry