Ja mialam takiego pana, ale nie byl mily! No i zawsze zastanawialam sie gdzie chodzi siku![]()
Właśnie jak się zmieniła pani na pana to był moment, że porzuciłam swoje marzenia, bo był gbur
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mialam takiego pana, ale nie byl mily! No i zawsze zastanawialam sie gdzie chodzi siku![]()
Ja w lipcu więc jeszcze chwilęHehe witam mój rocznik! Ale ja już 33 lata na karku![]()
NieEj a co do zawodowudalo Wam sie byc teraz tym, kim chcialyscie za dzieciaka?
![]()
Proszę Cię, chciałam być baletnicąEj a co do zawodowudalo Wam sie byc teraz tym, kim chcialyscie za dzieciaka?
![]()
Nie mówNieod zawsze chciałam byc urzędnikiem popracowałam 6 lat i powiedziałam nigdy więcej
aktualnie jestem handlowcem w firmie wynajmującej sprzęt budowlany
![]()
Za dziecka chciałam być właśnie weterynarzem! Potem okazało się że jednak biologia i chemia to nie moja bajka i zostalam inżynieremChyba tak
Jak byłam w klasach 1-3 to bardzo chciałam być panią stop, co przeprowadza dzieci przez ulicę, bo u nas była taka pani i zawsze była miła, zagadywała i rozwiązywała krzyżówki na stołeczku i mi się wydawało, że to fajna praca tak siedzieć i rozwiązywać krzyzowki cały dzień. Ale było to chwilowe zafascynowanie idolka tamtych czasów
Tak naprawdę to zawsze chciałam pracować ze zwierzętami i tak mi zostało, bo jestem lekarzem weterynarii. Ale czasem mi się marzy chociaż jeden taki dzień w pracy, żebym mogła sobie krzyżówki porozwiazywac![]()
Ja nie mogłam patrzeć na znieczulicę tych Pań przed emeryturą, traktowania ludzi i zrzucania dosłownie wszystkiego czego się dało na tych najmłodszychNie mówmi mija w tym roku 6 lat na stanowisku urzędniczym i też jestem na etapie "po co mi to było". Najchętniej zmieniłabym tą pracę jak najszybciej, ale przy staraniach to nie jest najlepszy czas, wiadomo
![]()
Gratulacje!!! Masz już założoną kartę ciąży?Jest pęcherzyk ciążowy z widocznym pęcherzykiem żółrkowym
Na obecną chwilę wszystko dobrze, następna wizyta 6 marca![]()
Czad!! Ja chcialam chodzic na balet, ale nigdzie u mnie nie byloProszę Cię, chciałam być baletnicą![]()