• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Ja od dziecka chciałam pracować w szpitalu i oglądałam chyba wszystkie seriale medyczne 😅 ale los mnie poprowadził inaczej i dopiero w wieku 30 lat zmieniłam zawód i pracuje w szpitalu 😅

Co do kliniki to ja teraz widzę, że nie ma co czekać tylko jak najszybciej warto się zgłosić.. tam mają inną wiedzę i inne doświadczenie.. ginekolodzy mam wrażenie błądzą we mgle u dużo rzeczy bagatelizują..

Pamiętajcie tylko (niech mnie dziewczyny z refundacji poprawią), że trzeba na prawdę mieć spory panel badań zrobionych i dosyć dużo rzeczy sprawdzone żeby była kwalifikacja więc często przed samą kwalifikacją jest masa badań zanim się dostanie do programu.

Nie 😅😅 od zawsze chciałam byc urzędnikiem popracowałam 6 lat i powiedziałam nigdy więcej 😂😂 aktualnie jestem handlowcem w firmie wynajmującej sprzęt budowlany 😅
Nie mów 🤭 mi mija w tym roku 6 lat na stanowisku urzędniczym i też jestem na etapie "po co mi to było". Najchętniej zmieniłabym tą pracę jak najszybciej, ale przy staraniach to nie jest najlepszy czas, wiadomo 😅

Chyba tak ;)
Jak byłam w klasach 1-3 to bardzo chciałam być panią stop, co przeprowadza dzieci przez ulicę, bo u nas była taka pani i zawsze była miła, zagadywała i rozwiązywała krzyżówki na stołeczku i mi się wydawało, że to fajna praca tak siedzieć i rozwiązywać krzyzowki cały dzień. Ale było to chwilowe zafascynowanie idolka tamtych czasów :D
Tak naprawdę to zawsze chciałam pracować ze zwierzętami i tak mi zostało, bo jestem lekarzem weterynarii. Ale czasem mi się marzy chociaż jeden taki dzień w pracy, żebym mogła sobie krzyżówki porozwiazywac :P
Za dziecka chciałam być właśnie weterynarzem! Potem okazało się że jednak biologia i chemia to nie moja bajka i zostalam inżynierem 😅

Nie mów 🤭 mi mija w tym roku 6 lat na stanowisku urzędniczym i też jestem na etapie "po co mi to było". Najchętniej zmieniłabym tą pracę jak najszybciej, ale przy staraniach to nie jest najlepszy czas, wiadomo 😅
Ja nie mogłam patrzeć na znieczulicę tych Pań przed emeryturą, traktowania ludzi i zrzucania dosłownie wszystkiego czego się dało na tych najmłodszych 😅 i uważam że to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć 😅 nie żałuję nawet przez chwilę 😀

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry