Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Każda z nas czułaby się podobnie na Twoim miejscuNie wiem co robić, może poczekam do jutra zrobię rano kolejny test, jeśli kreska zniknie całkowicie to będzie Biochem a jeśli będzie dalej się utrzymywać taka niewyraźna to zadzwonię do ginekologa… nie wiem czy dziś dzwonić czy co. Czuję się jak zagubiona dziewczynka a mam 36 lat.
Oo super! Ja znów miałam kolejny sen gdzie rodziłam córeczkę. ale tym razem sama w łazience w domu i obudziłam się z poczuciem że ktoś na mnie patrzy i jest obok, mega dziwnie się czułam.Śniło mi się dzisiaj, że robiłam test ciążowy i był pozytywnyA jeszcze jakiś taki fajny, że pokazywał od razu betę - 50,83
Szkoda było się budzić![]()
Mi się też dziś śniły testy ciążowe pozytywne i to takie ciemne krechy! Narobiło nadziei tylko, bo coś czuję, że to nie będzie mój cyklŚniło mi się dzisiaj, że robiłam test ciążowy i był pozytywnyA jeszcze jakiś taki fajny, że pokazywał od razu betę - 50,83
Szkoda było się budzić![]()
Mi się parę mc temu śniło,że robiłam test ciążowy płytkowy i nie wiem dlaczego ale wyglądało jakby był bardzo zalany mimo,że dałam kilka kropel moczu - normalnie z niego aż leciało i nie pokazał nicMi się też dziś śniły testy ciążowe pozytywne i to takie ciemne krechy! Narobiło nadziei tylko, bo coś czuję, że to nie będzie mój cykl![]()
Mi w poprzednim się śniło że trzymałam test ciążowy z dwoma wyraźnymi kreskami gdzie mi nigdy się nic nie śni a jeśli się śni to tego nie pamiętam i też narobiłam sobie nadziei tylkoMi się też dziś śniły testy ciążowe pozytywne i to takie ciemne krechy! Narobiło nadziei tylko, bo coś czuję, że to nie będzie mój cykl![]()