• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Tak wyglądał mój test gdy miesiączka spóźniała się dwa dni. A ten drugi test robiłam 4 dni później
1964.jpg

Załączniki

• Messenger_creation_61B1E117-1CDF-4CF0-9DA5-9FA4B683B89D.jpg
    Messenger_creation_61B1E117-1CDF-4CF0-9DA5-9FA4B683B89D.jpg
    97,4 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Nie wiem co robić, może poczekam do jutra zrobię rano kolejny test, jeśli kreska zniknie całkowicie to będzie Biochem a jeśli będzie dalej się utrzymywać taka niewyraźna to zadzwonię do ginekologa… nie wiem czy dziś dzwonić czy co. Czuję się jak zagubiona dziewczynka a mam 36 lat.
Każda z nas czułaby się podobnie na Twoim miejscu 🫂 taka niewiadoma jest najgorsza 🫂
Jutro zrób rano test i wtedy się skontaktuj z ginekologiem - trzymam kciuki, żeby był normalny i bez narzekania dał Ci skierowanie na bete ❤️✨

Edit: doczytałam ,że się już skontaktowałaś :) super,że się udało i trzymam kciuki,żeby to było TO 🤌🏼✊🏼

Mam dzisiaj 25dc (+- 1/2 dni bo po pobraniu cyto ciągle miałam plamienia aż się rozkręcił okres).
Czuję lekko podbrzusze , trochę po prawej ucisk (mam jeden jajowód) piersi trochę pełniejsze od kilku dni ale dla mnie to nie jest wyznacznik czegokolwiek- także czekam na weekendowe sikanie i i tak czuję,że nic z tego nie będzie ale już mnie to od jakiegoś czasu nie rusza 🤷🏼‍♀️

Mi się też dziś śniły testy ciążowe pozytywne i to takie ciemne krechy! Narobiło nadziei tylko, bo coś czuję, że to nie będzie mój cykl 🥲
Mi się parę mc temu śniło,że robiłam test ciążowy płytkowy i nie wiem dlaczego ale wyglądało jakby był bardzo zalany mimo,że dałam kilka kropel moczu - normalnie z niego aż leciało i nie pokazał nic 🙄 dziwny ten sen był, obudziłam się przerażona

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry