MarLen93
Fanka BB :)
No jest! Trzymam kciuki!!!Dziewczyny... coś jestAle z betą zaczekam do poniedziałku. Zobaczę jutro czy test ściemnieje. Boję się kolejnego rozczarowania
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No jest! Trzymam kciuki!!!Dziewczyny... coś jestAle z betą zaczekam do poniedziałku. Zobaczę jutro czy test ściemnieje. Boję się kolejnego rozczarowania
![]()
jest i to mega wyraźnaDziewczyny... coś jestAle z betą zaczekam do poniedziałku. Zobaczę jutro czy test ściemnieje. Boję się kolejnego rozczarowania
![]()
Powiem ci z jak na Pink to piękna kreska, nie trzeba sie przypatrywać! Trzymam kciuki!Dziewczyny... coś jestAle z betą zaczekam do poniedziałku. Zobaczę jutro czy test ściemnieje. Boję się kolejnego rozczarowania
![]()
Piękna kreseczka ! Ile dpo jesteś ?Dziewczyny... coś jestAle z betą zaczekam do poniedziałku. Zobaczę jutro czy test ściemnieje. Boję się kolejnego rozczarowania
![]()
Że nikt jeszcze nie wymyślił czegoś takiej jak glukometr, ale na betęZrobiłam dzisiaj ostatni test jaki miałam w domu, drugi Clearblue. Ostatnio pokazywał 2-3 a dzisiaj 3+
Teraz zostaje mi rwanie włosów z głowy do wizyty bo testów już nie chcę więcej kupować
Zobacz załącznik 1735951
Że nikt jeszcze nie wymyślił czegoś takiej jak glukometr, ale na betęToż to by było świetne.
JestDziewczyny... coś jestAle z betą zaczekam do poniedziałku. Zobaczę jutro czy test ściemnieje. Boję się kolejnego rozczarowania
![]()