Lina_88
Fanka BB :)
Wychodzi że 11dpo.Piękna kreseczka ! Ile dpo jesteś ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wychodzi że 11dpo.Piękna kreseczka ! Ile dpo jesteś ?
PięknieZrobiłam dzisiaj ostatni test jaki miałam w domu, drugi Clearblue. Ostatnio pokazywał 2-3 a dzisiaj 3+
Teraz zostaje mi rwanie włosów z głowy do wizyty bo testów już nie chcę więcej kupować
Zobacz załącznik 1735951
PięknieKiedy masz wizyte? Przepraszm jeśli już pisałaś, ale mi umknęło.
Jeśli u mnie wszystko ułoży się dobrze, to pójdę na wizytę niecały tydzień po Tobie6 marca dopiero![]()
Jest róż!Dziewczyny... coś jestAle z betą zaczekam do poniedziałku. Zobaczę jutro czy test ściemnieje. Boję się kolejnego rozczarowania
![]()
Ooo to by mi się do sprawdzania owu sprawdziło chyba najbardziejTak! Albo mini usg do samodzielnego użytku w domu![]()
Aktualizacja testy do środy nie pokazały ciąży jutro powinien być okres a dziś poki co delikatne plamienie to się niestety w tym cyklu nie udałoMacie doswiadczenie z tymi testami robiłam 5 dni przed spodziewanym okresem i wynik mnie zaskoczyk
Jeśli u mnie wszystko ułoży się dobrze, to pójdę na wizytę niecały tydzień po Tobie![]()
Do tego czasu miliard myśli
![]()
Ty powinnaś to opatentowaćŻe nikt jeszcze nie wymyślił czegoś takiej jak glukometr, ale na betęToż to by było świetne.
Nie ten zawód wybrałam jeżeli mam patent na to zrobićTy powinnaś to opatentować![]()