• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Test hCG EZW1-S produkowany przez Guangzhou Wondfo Biotech Co., Ltd ma standardową czułość:

✅

Oznacza to, że test wykrywa hormon hCG w moczu, gdy jego stężenie osiągnie co najmniej 25 mili-jednostek na mililitr.
Jak mają opakowania samych ciążowych to jest napisane ze 10 mIU. W tytule aukcji jak i w opisie.

reklama
O właśnie ja mam identyczne jak zaczynam to rezygnuje ze wszystkiego a jak się potknę to już jem wszystko najgorsze i nie potrafię z tego wyjść
To jest perfekcjonizm, jesteśmy zbyt okrutne dla siebie. Trzeba siebie traktować tak jak kogoś bliskiego, o kogo się troszczymy. To długi proces, ja póki co stawiam w tym kierunku małe kroki, malutkie...

Proszę mnie nie stresować, musiałam poczekać aż stary zwolni łazienkę i poszłam sprawdzić 🤔 wszystko jasne 👌 ❤️

Załączniki

• IMG_20260219_165622.jpg
    IMG_20260219_165622.jpg
    936,7 KB · Wyświetleń: 97
Tak w ogóle hej wam, bo wpadłam i się nie przywitałam.
Staje na nogi, na szczęście to "tylko" biochem więc jest łatwiej.
Za to nie mogę na siebie patrzeć w lustrze, ważę najwięcej w swoim życiu, wyglądam jak kulka a mam lekko ponad 150cm wzrostu. 🙃 Póki nie było śniegu to biegałam, teraz to nie ma dróg odśnieżonych więc z biegania nici. Chyba że na bieżni ale do tej pory z siłownia nie było mi po drodze choć karnet wykupiony - głupia ja. I tak sobie trwam, jednak dziś już coś we mnie pękło i układam sobie w głowie plan, jutro siłownia a od dziś już nawadnianie organizmu, staram się trzymać michy.

Któraś z was też jest na etapie walki o siebie, na redukcji?
Ja bardzo bym chciała wejść na redukcję przez liczenie kalorii. 4 lata temu schudłam przez kilka miesięcy 8 kilo, na spokojnie, liczyłam w Fitatu kcal i jeździłam 10km codziennie na rowerze stacjonarnym, małe spacery i spadało sobie. Byłam bardzo z siebie dumna bo zrobiłam to mega zdrowo. Teraz mam ten problem że pracuję fizycznie i jak wracam do domu to aż się rzucam na jedzenie. Waga co prawda stoi w miejscu ale wypadałoby z 10kg znów schudnąć. Muszę odnaleźć w sobie motywację i przeprosić się z Fitatu 😂 też trochę boję się zrzucać kilogramy bo wyprowadziłam już tarczycę na super stan i od pół roku nie zmieniałam dawki, bo wcześniej wpadałam z niedoczynności w nadczynność. Schudłam raz parę kilo i już wyniki szalały :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry