• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
To ja we wtorek idę do tej pani ginekolog endokrynolog, ciekawe czy mi zechce pomóc.
Trzymam kciuki na konkretny plan działania 🤞🏻
Rozmawiałam z szefową bo mam umowę do wtorku i... moja umowa zostanie przedłużona 🥳
Będę mogła popracować jeszcze tyle ile damy ale i spokojnie iść na l4, uff 🥹
Wspaniałe wieści. Przedłużenie na nieokreślony czy jeszcze na określony?

Jak u ciebie? Robiłas test?
Tak, ale miałam tylko płytkowy. Ciężko je porównać. Oczywiście jutro powtorzę znowu. Jak krawawienie nie przyjdzie, to w poniedziałek skoczę na betę. A jak u Ciebie wyglada dzisiaj?

Załączniki

• 20260220_090111.jpg
    20260220_090111.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 105
@K_89 jak tam u Ciebie sytuacja? ✊🏼✊🏼
Hej! Mam nadzieje, ze to tylko biochem… prosze w myślach żeby okres w końcu przyszedł. Wczoraj było mi mega smutno a dziś proszę o ten okres… ja nie wiem, trzecie niepowodzenie z rzędu… ile jeszcze można znieść? Ciągle myślę, że wykorzystaliśmy już całego pecha a tu znów… nie mamy problemu z zajściem w ciążę tylko później nie chce się rozwijać tak to rozumiem.. nie wiem czy to ciągły pech czy co. Daje fotkę moich testów… ten ostatni to z dziś. Dziewczyny po biochemiach, kiedy dostałyście okres, z jakim opóźnieniem?

Załączniki

• IMG_3251.jpeg
    IMG_3251.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 99
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry