sundaville
Zaangażowana w BB
Ja mam jeszcze więcej. 178 cmZazdroszczę niskiego wzrostuJa mam 173 cm i chciałabym mieć z 10 cm mniej
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam jeszcze więcej. 178 cmZazdroszczę niskiego wzrostuJa mam 173 cm i chciałabym mieć z 10 cm mniej
![]()
Znaczy tak.. jesli by to ode mnie zalezaloDobra ale będą laczki za potknięcia? Ja jestem taka słaba w tą całą "silną wolę i motywację" że to dramat jest![]()
![]()
![]()
Pomijajac fakt, ze ja w sytuacji trzymania sie sama zalsuguje na laczka, to nie wiecie na co sie piszecieTo musimy @Kaalaa wziac żeby nam rozdzielała laczki
To ja we wtorek idę do tej pani ginekolog endokrynolog, ciekawe czy mi zechce pomóc.Ja we wtorek idę na AMH i homocysteine i też się już stresuje![]()
Trzymam kciuki na konkretny plan działaniaTo ja we wtorek idę do tej pani ginekolog endokrynolog, ciekawe czy mi zechce pomóc.
Wspaniałe wieści. Przedłużenie na nieokreślony czy jeszcze na określony?Rozmawiałam z szefową bo mam umowę do wtorku i... moja umowa zostanie przedłużona
Będę mogła popracować jeszcze tyle ile damy ale i spokojnie iść na l4, uff![]()
Tak, ale miałam tylko płytkowy. Ciężko je porównać. Oczywiście jutro powtorzę znowu. Jak krawawienie nie przyjdzie, to w poniedziałek skoczę na betę. A jak u Ciebie wyglada dzisiaj?Jak u ciebie? Robiłas test?
Hej! Mam nadzieje, ze to tylko biochem… prosze w myślach żeby okres w końcu przyszedł. Wczoraj było mi mega smutno a dziś proszę o ten okres… ja nie wiem, trzecie niepowodzenie z rzędu… ile jeszcze można znieść? Ciągle myślę, że wykorzystaliśmy już całego pecha a tu znów… nie mamy problemu z zajściem w ciążę tylko później nie chce się rozwijać tak to rozumiem.. nie wiem czy to ciągły pech czy co. Daje fotkę moich testów… ten ostatni to z dziś. Dziewczyny po biochemiach, kiedy dostałyście okres, z jakim opóźnieniem?
Ja się nie orientuję, można zbadać kariotypy w każdym normalnym laboratorium?Dostałam właśnie wyniki kariotypów, są u nas prawidłowe, ale się cieszę![]()
Trzymam kciuki na konkretny plan działania
Wspaniałe wieści. Przedłużenie na nieokreślony czy jeszcze na określony?
Oby jak najdłuższyNa określony pewnie![]()