• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Tak, ale miałam tylko płytkowy. Ciężko je porównać. Oczywiście jutro powtorzę znowu. Jak krawawienie nie przyjdzie, to w poniedziałek skoczę na betę. A jak u Ciebie wyglada dzisiaj?
No taka licha kreska, tylko ja jestem w dniu miesiączki a nie w 10dpo gdzie jeszcze ma prawo byc taki bladzioch. Nie nastawiam się na dobre zakończenie. Raczej pójdzie to w stronę biochemu. Ale jutro jeszcze sikne dla upewnienia.

reklama
Testujesz jutro z rana ?
Właśnie przeglądałam moje testy i jestem nieprzygotowana 😆 muszę wyjechać jutro do Rossmanna. Mam dwa pinki płytkowe 20 i kilka innych testów ale 25 😱🫣
Zamówiłam testy na weekend ale paczka ma opóźnienie i będzie w poniedziałek 🙄
Dzisiaj zrobiłam ostatni o czułości 10 ale blady jak ściana to nawet nie wstawiłam tutaj zdjęcia bo nic a nic nie pokazał,żadnego duszka ani testowej. Jutro zostawię sobie próbkę i jak wrócę z zakupów (pewnie późne popołudnie) to sprawdzę i na niedzielę czy tam poniedziałek też jakieś wezmę. Najwyżej te zamówione będą na kolejny cykl

Zapytałam jeszcze chata gpt i mówi, ze statystyka to 4-15 % prawidłowych. Rzadko sie zdarza, ze ktos ma powyzej 20 %
Ja jak pierwszy raz zobaczyłam wyniki męża to też się zdziwiłam tymi normami, myślałam, ze przynajmniej z 70 % maja przygotowanych zolnierzy :P

Zobaczymy co sobie wymyślił.
Kurcze ten mój progesteron kulał od poczatku a teraz jebaniutki sam urosł pieknie .
Pewnie będzie dupa jak zawsze ale chociaż wiem że moje cialko żółte jeszcze jest wydolne -jeden plus
To bardzo duzy plus!
BTW sorry ale co to znaczy nie chciał wyników pokazać... To to że ich nie pokaże to znaczy że "problem" nie istnieje? Jesteście w tym kurde razem czy nie? No grrr 🤐 🤬
Bo on tez pewnie myslal, ze ma 100% prawidlowych, nie ogarnia, ze 6% to jest git! I to 6% z milionowych ilosci daje niezla sumke na kazdy raz!

reklama
Witam się i ja ☕ dziś zaczynam testowanie owulakow z Amazona, bardzo jestem ciekawa jak to wyjdzie. Najgorsze że aplikacja pokazuje że owu będzie akurat tego dnia jak będziemy mieli gości 🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry