Tam oczywiście miało być w leczeniu niepłodności hehe nie niepełnosprawnych tak to jest jak się w Biedronce na zakupach posty piszeTrzymam za Was kciuki! Próbujcie póki możecie.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tam oczywiście miało być w leczeniu niepłodności hehe nie niepełnosprawnych tak to jest jak się w Biedronce na zakupach posty piszeTrzymam za Was kciuki! Próbujcie póki możecie.![]()
Dzień dobry!
Zaprzam kawę️ U mnie weekend mocno pracujący.
Drugi raz w tym tygodniu miałam sen z mooocno ciemnymi kreskami na testach.![]()
To nie tak, wizyta u lekarza w wtorek. Nie chciał byśmy razem analizowali wyniki, prawilnie idzie do lekarza z wynikami
Pewnie że bys się wyrobiła , ja udaną ciążę właśnie tak miałam, ostatni okres 2marca, syn urodzony 16grudniaA i mąż jeszcze też bierze metformax, witaminę D3 i tran.
Czy ja przed chwilą patrzyłam czy jakby udało się w następnym cyklu to jeszcze bym się zmieściła w tym roku urodzić? Takobstawiam okres na 4 marca. Więc czysto teoretycznie bym się wyrobiła.