• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Zrobiłam rano testy,które miałam -to tylko fabryczne się pokazały ,na żywo trochę lepiej widać -ale jak wczoraj wspomniałam - mają wysoką czułość (25 i 20) i po prostu dzisiaj odwiedzę Rossmana :)
1000014758.jpg

Heloł ❤️

Wjeżdża kawusia ☕

@lookata @Lina_88 Przykro mi Dziewczyny 🫂 cieszyłam się z Waszych testów 🥺

Dzień dobry!
Zaprzam kawę ☕️ U mnie weekend mocno pracujący.
Drugi raz w tym tygodniu miałam sen z mooocno ciemnymi kreskami na testach. 🥲

Życzę żeby ten sen się spełnił 🥹

To nie tak, wizyta u lekarza w wtorek. Nie chciał byśmy razem analizowali wyniki, prawilnie idzie do lekarza z wynikami

No i to jest klasa! Bardzo rozsądne podejście i plus, że chłop poszedł w ogóle zbadać co nieco! 😀

Witam weekendowo... Zalatatny tydzień, na nic czasu... Jedyne co to jak znajdowałam chwilkę ro podczytywałam, żeby nie mieć dużo zaległości☺️

Kochane dziewczyny, bardzo mi przykro z powodu biochemów😢 przytulam Was mocno!🫂

Wracajac do mojego zalatania i braku czasu...w środę przywieźli mi meble z IKEA... Kocham składanie mebli i nikogo do nich nie dopuszczę😜...ale nie mam w tym tygodniu czasu...Prawie rok temu wyprowadziliśmy się i dojezdzamy do szkoły i pracy...wiec późno wracam do domu...A ogarnięcie nowych szaf to logistyka. Muszę wypakować stare szafy, wynieść je(oczywiście nie sama, to akurat zadanie męża).Więc aktualnie mieszkamy na kartonach🤯
Tak jak kocham składanie mebli i tuptam z ekscytacji, na myśl o ich składaniu, to patrząc na to co się dzieje marzę, żeby w cudowny sposób już się pojawiły na miejscu z zawartoscią🤣

Najgorzej, że w weekend też nic nie zrobię. Dziś jedziemy do rodziców, bo w niedzielę organizujemy imprezę niespodziankę na 80 urodziny mojej Babci🎉...także mimo że czas będzie spędzony miło... to ta kartoniada będzie trwała😢
Nie byłby to duży problem gdybyśmy mieli duża przestrzeń... Niestety(a może stety, bo w sumie ja widzę też dużo plusów) mieszkamy w mikrodomku więc taka ilość kartonów na podłodze zmniejsza nasza i tak nie wielką przestrzeń życiową... Pociesza mnie to, że jak już szafy wjadą na miejsce to będzie już pięknie 🎉

Ja dzisiaj ogarnelam tylko salon w domu i juz padam na twarz.. chyba musze sie pogodzic z balaganem w najblizsze dni, bo jednak musze sie wyciagnac z choroby, zeby miec wiecej sily.. grunt, ze jak ktos wpadnie to wyglada jako tako 😂

A i mąż jeszcze też bierze metformax, witaminę D3 i tran 😅😅.
Czy ja przed chwilą patrzyłam czy jakby udało się w następnym cyklu to jeszcze bym się zmieściła w tym roku urodzić? Tak 😅😅 obstawiam okres na 4 marca. Więc czysto teoretycznie bym się wyrobiła.
Pewnie że bys się wyrobiła , ja udaną ciążę właśnie tak miałam, ostatni okres 2marca, syn urodzony 16grudnia 😃 nawet mąż ostatnio się śmiał że jesteśmy blisko żeby dobić do podobnego terminu jakby zaskoczyło akurat 🙈

reklama
Ja zbijam się dzisiaj z wami późno kawa ☕️ bo od rana byłam w labie robić te zlecone od gina wyniki, ciekawe , mam nadzieję że wyjdą dobrze 😵‍💫

Dziewczyny przykro mi z powodu tych biochemow, tule was mocno 😢😢🫂
U mnie dość zakręcony weekend więc pewnie nadrobię was dopiero w poniedziałek, miłego weekendu ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry