• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Bo ja siedzę na ławce. To ostatni cykl .tak zrezygnowana jestem że kupiłam test bo mnie cycki bolą,tlumacze sobie wysokim progesteronem .trochę dał do myślenia.
Jak mnie oszukały to baranka w ścianę walne dziś

reklama
Za nieprzeygotowanie do testowania i brak testow w domu nalezy sie laczek! 🩴 kurde nie sadze.. szczerze mowiac za mocne te kreski jak na fabryczne… oby Cie kurde nie oszukaly!!! 🤞🤞🤞
Po tym komentarzu poszłam sprawdzić czy aby ja jestem na marzec dobrze przygotowana 🤐 I tego się sama po sobie nie spodziewałam 🤣 🤣 mam 14 testów easy@home, 10 Pinkow strumieniowych, jeden Facelle paskowy, i 3 Pinki płytkowe o czułości 25 😵‍💫 🤣 wstyd mi za siebie

Bo ja siedzę na ławce. To ostatni cykl .tak zrezygnowana jestem że kupiłam test bo mnie cycki bolą,tlumacze sobie wysokim progesteronem .trochę dał do myślenia.
Jak mnie oszukały to baranka w ścianę walne dziś
Nie rób sobie krzywdy kobieto! Pamiętaj,że jeżeli coś jest na rzeczy to testy pokażą kreski czy dzisiaj czy jutro rano i odpędzić proszę złe myśli 🫂❤️

1000011774.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry