• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Jeju dziewczyny jak mi dziś brzuch napompowało normalnie czuję te uczucie pełności. Taki twardy dziś 25 DC. Coraz bardziej bole lędźwi i pleców, niepohamowana z dupy błahymi rzeczami irytacja 🤣🤣 i Ochota na jedzenie. Ahhh mam nadzieję, że okres w tym cyklu przyjdzie ładnie czasowo. Chce już go dostać i ruszyć z kopyta z drożnością i lekami.

W tym cyklu miałam dwa wahania, ale nie aż do piku. Więc tak szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy i kiedy owulacja była, 20 dnia cyklu stwierdziłam, że jak po tych wahaniach testy były blade przez jakiś tydzień i pojawił się śluz niepłodny to nie ma co dalej robić...

O nie, przykro mi 🫂

Tej to bardzo brakuje na Facebooku 😂

Za to ja ostatnio myślałam o Angieee, była z nami w styczniu, poszła na wrześniówki i straciła maluszka 💔😢 W ogóle strasznie smutno było czytać, że tyle dziewczyn to spotkało - jednego dnia chyba z pięć...
No u mnie nigdy wcześniej tak nie miałam dopiero w tym cyklu 😅 ale owulacja w takim razie jutro więc testować będę dopiero w marcu 🤷🏼‍♀️ ale dziwne bo ze stabilnego cyklu 29 dni nagle w zeszłym miesiacu 32 a teraz pewnie będzie ok 34 dni.. może organizm dopiero dochodzi do siebie po odstawieniu 5 miesięcy temu plastrów anty już sama nie wiem 🤷🏼‍♀️

Ostatnia edycja:
No u mnie nigdy wcześniej tak nie miałam dopiero w tym cyklu 😅 ale owulacja w takim razie jutro więc testować będę dopiero w marcu 🤷🏼‍♀️ ale dziwne bo ze stabilnego cyklu 29 dni nagle w zeszłym miesiacu 32 a teraz pewnie będzie ok 34 dni.. może organizm dopiero dochodzi do siebie po odstawieniu 5 miesięcy temu plastrów anty już sama nie wiem 🤷🏼‍♀️
Daj sobie chwile czasu, moze stres, cokolwiek wplynac.. grunt ze bedzie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry