Lady S
Fanka BB :)
Mi się z Nią niestety urwał kontaktMoja wiedza do wiedzy Kami się nie umywała ale fakt, brak jej tutaj. Mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi się z Nią niestety urwał kontaktMoja wiedza do wiedzy Kami się nie umywała ale fakt, brak jej tutaj. Mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze![]()
Mi się z Nią niestety urwał kontakt![]()
My na instaMnie też a pisałyśmy nawet na WhatsAppie![]()
No u mnie nigdy wcześniej tak nie miałam dopiero w tym cykluW tym cyklu miałam dwa wahania, ale nie aż do piku. Więc tak szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy i kiedy owulacja była, 20 dnia cyklu stwierdziłam, że jak po tych wahaniach testy były blade przez jakiś tydzień i pojawił się śluz niepłodny to nie ma co dalej robić...
O nie, przykro mi
Tej to bardzo brakuje na Facebooku
Za to ja ostatnio myślałam o Angieee, była z nami w styczniu, poszła na wrześniówki i straciła maluszkaW ogóle strasznie smutno było czytać, że tyle dziewczyn to spotkało - jednego dnia chyba z pięć...
Daj sobie chwile czasu, moze stres, cokolwiek wplynac.. grunt ze bedzieNo u mnie nigdy wcześniej tak nie miałam dopiero w tym cykluale owulacja w takim razie jutro więc testować będę dopiero w marcu
ale dziwne bo ze stabilnego cyklu 29 dni nagle w zeszłym miesiacu 32 a teraz pewnie będzie ok 34 dni.. może organizm dopiero dochodzi do siebie po odstawieniu 5 miesięcy temu plastrów anty już sama nie wiem
![]()