• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Masz skierowanie ? Ja ostatnio poszłam zrobic sobie prywatnie i nie chcieli mi zrobić bo musiałam mieć zaswiadczenie od jakiegoś lekarza że mogę mieć to wykonane
Niektóre placówki tak mają jak nie posiadają glukometru np w luxmedzie tak jest a w Alab punkty mają glukometry i najpierw badają glukozę z palca czy można wypić roztwór

reklama
Dzień dobry 🙂

Krew na progesteron i estriadol upuszczona, zobaczymy jakie będą tym razem 🙂

My śniadanie jemy, pakujemy się i na trzy dni w góry 😊

Ja miałam zlecenie na krzywą glukozy i na szczęście krzywa insuliny sobie od razu zrobiłam.. wyniki nieciekawe 😣 za tydzień będę po 4 tygodniach od metforminy sprawdzała na czczo

No tu było też w alabie i w diagnostyce napisane, że się jakieś oświadczenie podpisuje i można zrobić badanie bez skierowania.

O da się? Ja pamiętam, że jak robiłam to właśnie musiałam specjalnie teleporade wziąć żeby ktoś mi napisał skierowanie. To jest też obciążające badanie, a ludzie mają różne pomysły, więc nic dziwnego, że muszą sprawdzać, bo jakby ktoś sobie tak robił co 2 dni to nie za mądre by to było. A wierzcie, że wariatów pełno na świecie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry