• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

W sumie mnie to nawet lepiej w domu jak sama z młodym jestem niz jak są wszyscy. Chociaż jak miał 6-9m i całe dnie wył, to ja wylam razem z nim i cięzko było.
Za to teraz jak jest więcej osób to się popisuje, a jak jesteśmy sami, to bajecznie.

Dzisiaj obudził się w środku nocy i płakał, że mam mu zdjąć spodnie 🤣 cos mu się sniło, nie mogł się uspokoić.

reklama
W sumie mnie to nawet lepiej w domu jak sama z młodym jestem niz jak są wszyscy. Chociaż jak miał 6-9m i całe dnie wył, to ja wylam razem z nim i cięzko było.
Za to teraz jak jest więcej osób to się popisuje, a jak jesteśmy sami, to bajecznie.

Dzisiaj obudził się w środku nocy i płakał, że mam mu zdjąć spodnie 🤣 cos mu się sniło, nie mogł się uspokoić.
Moje dzieci przez sen gadają. Starszy to czasem jak coś powie to albo się za głowę złapie albo padnę ze śmiechu 🤣
Młodszy za to cały czas przez sen albo się śmieje albo gada Antek nie idź
Antek chodź tutaj
Zostaw Kaka 😁

Jak na rano ogarnąć córkę to też wolę być sama bo mi partner wszystko rozwala, wieczorem też mi lepiej szło szykowanie do spania niż jak jest. Teraz jak jest dwójka to wieczorami czasem łatwiej, ale wczoraj to przed 22 dopiero szedł z córką do spania. Ja padłam pewnie wczesniej niż oni.

Zyje! Majeczka cudowna! Ja przed pionizacja jeszcze ale czuje sie ok.
3250g i 56cm ❤️
20260319_132457.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry