Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooo, co odwala?Wychodzimy do domku
Całe szczęście, co w domu to w domu, a jeszcze mam taką laske na sali, ze grzmijcie narody![]()
Pewnie mało ogarnięta i cały czas trzepie gębą? Przerabiałam toWychodzimy do domku
Całe szczęście, co w domu to w domu, a jeszcze mam taką laske na sali, ze grzmijcie narody![]()
Ooo, co odwala?![]()
Dajcie spokój, ja myslalam ze juz wszystko widziałam, ale nie...Pewnie mało ogarnięta i cały czas trzepie gębą? Przerabiałam to![]()
Dajcie spokój, ja myslalam ze juz wszystko widziałam, ale nie...
Gada CIAGLE, 1 w nocy, światło na pełnej, gada do malucha jakby był dzien, tesciowa dzwoni na kamerkę i dźwięk na full,.ze chyba ja słychać w drugim budynku..
Ja udaje ze śpię a ta gada do mnie, pyta 10 razy o to samo, o to czy małą teraz przystawiłam, czy tez mnie tak boli..
Dzis dostalam śniadanie i do śniadania jogurt naturalny, a Ona moze dopiero zupę mleczna zjeść, no to do mnie, ze jak nie chce to tego jogurtu mogę jej dać
Historie jej życia tez znam, to trzecie nieplanowane dziecko ...
Trzeba było jej zapytać jak to się robi....Dajcie spokój, ja myslalam ze juz wszystko widziałam, ale nie...
Gada CIAGLE, 1 w nocy, światło na pełnej, gada do malucha jakby był dzien, tesciowa dzwoni na kamerkę i dźwięk na full,.ze chyba ja słychać w drugim budynku..
Ja udaje ze śpię a ta gada do mnie, pyta 10 razy o to samo, o to czy małą teraz przystawiłam, czy tez mnie tak boli..
Dzis dostalam śniadanie i do śniadania jogurt naturalny, a Ona moze dopiero zupę mleczna zjeść, no to do mnie, ze jak nie chce to tego jogurtu mogę jej dać
Historie jej życia tez znam, to trzecie nieplanowane dziecko ...
No mnie dziwi sam fakt trzeciego nieplanowanego dziecka, bo jednak jak sie nie chce dzieci ( tak mowila) to staramy sie wszystkimi sposobami ich nie miećA ja w sumie nie wiem czemu teraz to się zrobiło takie dziwne, że nieplanowane. Ludzie też uprawiają seks dla przyjemności, a poczęcie następuje jako produkt uboczny. Normalna sprawa, jednak nie każdy zmaga się z problemami.
Wygoniłam męża z Małym na spacer, a ja zdążyłam zrobić obiad. Od poniedziałku wszak fajrant kulinarny!![]()
Oj tam, chwila zapomnienia i już jestNo mnie dziwi sam fakt trzeciego nieplanowanego dziecka, bo jednak jak sie nie chce dzieci ( tak mowila) to staramy sie wszystkimi sposobami ich nie mieć![]()