• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

reklama
A nosisz go tak o? Na moje dzieci zadziałał kocyk. Owijałam je w niego i później mogłam odłożyć bez dramy.
Kupiłam mu otulacze to nie lubi. To samo rożki.
Co do noszenia - noszę, mąż też nosi. Jak nie mamy pomysłu co z nim zrobić już to nosimy, przytulamy, kładziemy na sobie. Czasem to działa, czasem nie.

Mąż wrócił to już go Młody sterroryzował i wkupił się na klatkę piersiową tatusia, oczywiście oczka zamknął i spał 20 minut snem sprawiedliwego. Teraz męża zmiana opiekuńcza, ja mam spanko zaraz az do północy. 🥳

Sukces wychowawczy.
Młody w łóżeczku śpi. Szok i niedowierzanie. Ale warunek jest oczywisty, trzeba co jakiś czas smoka poprawic. Nie można dziecku nie pomóc smoka zainstalować.

reklama
Miała któraś z Was problemy z wysyłką ze Smyka? Szału dostanę, zamówiłam wanienkę ręczniki kocyki bla bla a od 18 marca "rzekomo" zarejestrowana paczka a do dzisiaj głucha cisza 🤦🏻.
Pisze do nich, miał być sprawdzony magazyn logistyczny - uja tam ani odpowiedzi ani me ani pe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry