• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

Potrzebuje Młodemu pazury obciąć.
I on to chyba czuje bo co go ululam i odłożę to się budzi 🤣🤦‍♀️
looney tunes gossip GIF

Trzecie podejście kuzwa robię.
Ja co najmniej 2 razy w tygodniu. Jak się nie da na śpiąco to na trzeba na siłę.

Edit. Zasnął i tylko pomyślałam o obcinaniu i już po spaniu.

reklama
@niezapominajka876 w temacie butów od siebie bardzo polecam New Balance albo adidas, mam jakiś model do biegania i jest tak leciutki 🫠

@93kora jak się rozwiązała sytuacja ze Smykiem? Zaintrygowało mnie, że zgubili paczkę o takich gabarytach 🤣

@misiowaa hej 😊
Mój mąż badał w tej klinice nasienie i cóż, więcej tam nie wrócił 🤣🤣
O kurczę! Można wiedzieć dlaczego i jaka
miejscowość? Dzisiaj ma się rejestrować i się zastanawiamy bo opinie różne..

@niezapominajka876 w temacie butów od siebie bardzo polecam New Balance albo adidas, mam jakiś model do biegania i jest tak leciutki 🫠

@93kora jak się rozwiązała sytuacja ze Smykiem? Zaintrygowało mnie, że zgubili paczkę o takich gabarytach 🤣

@misiowaa hej 😊
Właśnie znalazłam sobie fajne New Balance i mają rozmiarówkę 1/3, czyli jak zamówię 37 1/3 to będą spoko na napuchnięte stopy i spoko jak już wrócą do dawnego rozmiaru bo nie będą aż tak spadać 🤣 czekam tylko na wypłatę

Umówili mnie jednak do gin na jutro, wtf…🤔
No dobra… Może lepiej zobaczyć to szybciej, bo dziś tej krwi trochę sporo. 👀 Śmiesznie będzie pójść wiedząc, że już na USG nie będzie Bombla 😆

reklama

@misiowaa hej 😊
No jak, oddali kasę, przeprosili i mało tego dali rabat 20% 😃
Więc chęcią zysku (no serio zysk ale zawsze rabat mam złożyłam nowe) uwaga, dzisiaj 🤣

Załączniki

• Screenshot_20260326-115052.png
    Screenshot_20260326-115052.png
    19,6 KB · Wyświetleń: 52

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry