loumarie
Fanka BB :)
No tak…A nie mówiłam, że to pic na wodę fotomontaż? Przynajmniej w moim przypadku no i teraz Twoim![]()
Ja spodziewałam się obfitych przede wszystkim. O bolesności nic nie powiem, bo mnie zupełnie nie bolą miesiączki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No tak…A nie mówiłam, że to pic na wodę fotomontaż? Przynajmniej w moim przypadku no i teraz Twoim![]()
Ja przed porodem też tak miałam. Po pierwszym trochę lepiej. Już nie zawsze z biegunka i nie z taką ilością lekow przeciwbólowych. Na studiach ja miałam biegunkę, koleżanka wymiotowała, a druga patrząc na nas mówiła czyli okres będę mieć. Nie miała ani pms. ani żadnych innych objawów poza krwawieniem.Mnie się zmieniłfaktycznie przestał mnie boleć brzuch, a przed ciążami mialam takie skurcze macicy, że podrażniały jelita i miałam biegunki
i bolało tak, że 3 dni leżałam z termoforem.
A teraz mam zupełnie bezboleśnie i nawet w większości przypadków są mniej obfite niż wcześniej.
Hmm, a ja mamJa siedzę na przeglądarce… dla iOS nie ma apki.
A masz apke ze sklepu?Hmm, a ja mamNa przeglądarkę przeskakuje tylko, jak chcę dać jakąś bardziej wymyślną reakcję albo edytować post.
Tak, w jedno ramię i drugieByłam w przychodni się zaszczepić. @loumarie to Ty dostałaś 2 szczepionki na raz RSV i krztusiec tak? Ja też i moja lekarz mówiła, że przynajmniej nie muszę się cofać za 2 tygodnie![]()
Ja dostałam w to samo. Trochę się zdziwiłam.A masz apke ze sklepu?
Tak, w jedno ramię i drugie![]()
No to ja tak samo, z dwoma plasterkami wyszłamA masz apke ze sklepu?
Tak, w jedno ramię i drugie![]()