• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

Nie no to był malutki kawałek 😁
Za nim odjedzie a później wody to może nawet trwać przecież tygodnie 🤣.
No ale wiem, że po mału zaczyna się coś dziać 🤞🏻
Za 3 dni będę miała już 36 tydzień więc na luźno 😁

Wielkanocnego to ja miałam- zęba. Mój J na pogotowiu stomatologicznym wylądował . Więc dopiero teraz jedziemy do Mamy hah idę się obejść za wszystkie czasy a co 😁
Nie wiem, u mnie to były godziny to nie mam porównania 😂😂😂

reklama
Ja dziś pełna emocji przed jutrzejszym CC. Aż organizm wariuje i sam się „oczyszcza” 🙈 kto wie, może Ignacy chce się urodzić szybciej i to oczyszczanie to zwiastun nocnego porodu 🤣🤣ale oby nie, wolałabym doczekać do jutra na spokojnie.
Ja tak miałam z synem, zgłosiłam sie do szpitala I na drugi dzien miało byc cc a tu cala noc skurcze 😆 lekarz rano wpadł i mówi ze nieźle ich nastraszylam 😆

Trzymam kciuki za jutro i od razu pisz jak dojdziesz do siebie 😄

Nam się udało wczoraj wybrać 3 ostania dawkę meningokoków i to na NFZ ☺️ u nas przychodnia zaopatruje się w szczepionki, dzzwonie, mówię jaka mnie szczepiona interesuje i umawiamy się na konkretną godzinę.
W jaki sposób dostaliście meningokoki na NFZ? U nas przy ostatnich szczepieniach pediatra nam zaleciła, żeby przemyśleć rozszerzenie właśnie o to, ale one w ciul drogie, jakby chcieć na te wszystkie szczepy 🫣

W jaki sposób dostaliście meningokoki na NFZ? U nas przy ostatnich szczepieniach pediatra nam zaleciła, żeby przemyśleć rozszerzenie właśnie o to, ale one w ciul drogie, jakby chcieć na te wszystkie szczepy 🫣
Są czasem w ramach rożnych programow. Popytaj w grupach fb z Twoich okolic albo na grupie szczepienia - rozwiewamy wątpliwości czy jest coś blisko Was.

Powiat robi akcje na typ B i C, tylko trzeba dziecko zapisać przez stronę. Oczywiście jest cisza o programie, no i nawet jak się dziecko dostanie, to zapewniona jest jedna dawka, tylko w naszej gminie często matki rezygnują, a niewykorzystanie prowadzi do tego, że powiat w kolejnych naborach ucina ilość szczepionek. Dzięki tej sytuacji w pierwszym naborze udało nam się dwa razy zaszczepić, a z nowym rokiem zapisałam dziecko ponownie do program i udało się złapać na trzecią.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry