OlaFasola1234
Fanka BB :)
Mam znowu zaczac łykać duphaston i acard ? Bo wczoraj odstawiłam. Jestem zbita z tropu.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja osobiście jeżeli bym miała możliwość to jeszcze szybko poleciałabym na betę, bo mój łeb przez cały weekend by o tym myślałTo te dwa testy tylko trochę podrasowałam kolory. No w tym drugim może ciut ale nie wiem czy się nie doszukuje.
Co mam zrobić ? Za godzinę jadę na panieński wyjazd w góry, chciałam się napić winka i zapomnieć o tym cyklu a teraz ? Zrobić betę , jak myślisz ?
Jeśli coś to jest to kolejny Biochem …
Ja osobiście jeżeli bym miała możliwość to jeszcze szybko poleciałabym na betę, bo mój łeb przez cały weekend by o tym myślał![]()
Jak się nic nie uda w przyszłym tygodniu to tak zrobięMoże szpital w jakimś innym mieście ?
Hmm leć na betę koniecznie. Ja bym jeszcze kupiła facelle i wstrzymała się z sikaniem 2-3 godziny. No kurcze mocna ta kreskaZ racji tego co napisałam zrobiłam przed chwilą test, nasikałam rano o 8 do kubeczka ale nie robiłam testu bo nie miałam czasu (więc ten mocz czekał jakieś 2 h i nie wiem czy to nie wpłynęło na wynik), poza tym pierwszy raz robiłam test z tym easyhome i kurde widzę kreseczkę, ale wcale się z tego nie cieszę bo albo to jest fake kreska albo znowu jakiś Biochem mam, 12dpo dzisiaj.
Z tego porannego moczu robię jeszcze test innej firmy, zaraz dam znać
Cudownie leć na betę
Nie spodziewałam się niczego, brzuch mnie pobolewa okresowo. A tu takie cudo
Zobacz załącznik 1739992
Zrobiłam betę z krwi, jadę po facelle ale jestem przerażona wizja 3 biochemii w ciągu 4 miesięcy. Dziękuję wam bardzo za wsparcie i wybaczcie że tyle piszę
Będzie dobrze w końcu musi być ! Postaraj się nie myśleć negatywnieZrobiłam betę z krwi, jadę po facelle ale jestem przerażona wizja 3 biochemii w ciągu 4 miesięcy. Dziękuję wam bardzo za wsparcie i wybaczcie że tyle piszę
Kurcze ja na obydwu widzę, a szczerze do tej pory jak patrzyłam na zdjęcia tutaj to nigdzie tych cieni nie widziałamTo te dwa testy tylko trochę podrasowałam kolory. No w tym drugim może ciut ale nie wiem czy się nie doszukuje.
Co mam zrobić ? Za godzinę jadę na panieński wyjazd w góry, chciałam się napić winka i zapomnieć o tym cyklu a teraz ? Zrobić betę , jak myślisz ?
Jeśli coś to jest to kolejny Biochem …