• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
To te dwa testy tylko trochę podrasowałam kolory. No w tym drugim może ciut ale nie wiem czy się nie doszukuje.
Co mam zrobić ? Za godzinę jadę na panieński wyjazd w góry, chciałam się napić winka i zapomnieć o tym cyklu a teraz ? Zrobić betę , jak myślisz ?
Jeśli coś to jest to kolejny Biochem …
Ja osobiście jeżeli bym miała możliwość to jeszcze szybko poleciałabym na betę, bo mój łeb przez cały weekend by o tym myślał 🙃

Z racji tego co napisałam zrobiłam przed chwilą test, nasikałam rano o 8 do kubeczka ale nie robiłam testu bo nie miałam czasu (więc ten mocz czekał jakieś 2 h i nie wiem czy to nie wpłynęło na wynik), poza tym pierwszy raz robiłam test z tym easyhome i kurde widzę kreseczkę, ale wcale się z tego nie cieszę bo albo to jest fake kreska albo znowu jakiś Biochem mam, 12dpo dzisiaj.

Z tego porannego moczu robię jeszcze test innej firmy, zaraz dam znać
Hmm leć na betę koniecznie. Ja bym jeszcze kupiła facelle i wstrzymała się z sikaniem 2-3 godziny. No kurcze mocna ta kreska

reklama
To te dwa testy tylko trochę podrasowałam kolory. No w tym drugim może ciut ale nie wiem czy się nie doszukuje.
Co mam zrobić ? Za godzinę jadę na panieński wyjazd w góry, chciałam się napić winka i zapomnieć o tym cyklu a teraz ? Zrobić betę , jak myślisz ?
Jeśli coś to jest to kolejny Biochem …
Kurcze ja na obydwu widzę, a szczerze do tej pory jak patrzyłam na zdjęcia tutaj to nigdzie tych cieni nie widziałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry