• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Tak jak pisze Kaalaa, może ubierz sobie coś wygodniejszego żebyś czuła się komfortowo
Mi tak bardzo nie przeszkadzają takie przytyki, nie biorę ich do siebie. Niech sobie gadają, najwyżej odszczeknę 😁
A co do ubioru to ubrałam spodnie garniturowe, ale takie luźne, że mi podbrzusza nie uciskają. Natomiast stymulacja zaczyna mi trochę dokuczać. Myślałam, że nie wyjdziemy, niedobrze mi było 🤢

reklama
Na pewno biel? Nic nie przebija?
Ja jestem tak źle nastawiona na testowanie, ze hej 🙃 mąż nawet nie wie, że zbliża się ten czas i albo dobrze maskuje swoje zmartwienie albo wierzy, że się uda za jakiś czas i po prostu myśli pozytywnie.

Niestety nic a nic.

Fotka z rana.
Mój dopytuje i też już smutny chodzi.
A mi raz zimno raz gorąco za chwilę jestem senna za chwilę normalna i jeszcze mi się ryczeć chce co chwila no rollercoaster super dzis

Załączniki

• IMG_1062.jpeg
    IMG_1062.jpeg
    3,1 MB · Wyświetleń: 83
Niestety nic a nic.

Fotka z rana.
Mój dopytuje i też już smutny chodzi.
A mi raz zimno raz gorąco za chwilę jestem senna za chwilę normalna i jeszcze mi się ryczeć chce co chwila no rollercoaster super dzis
Jak sobie „macham telefonem” i patrzę na twój test to cień cienia widzę 🙈 nie będę oczywiście podpuszczać ale no musisz jutro zrobić jeszcze raz 🙂↔️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry