• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Robiłam właśnie research odnośnie klinik i zobaczcie, co znalazłam: Link do: Pierwsza wizyta za 1 zł - Invimed
Taka promka w Invimed, że pierwsza wizyta za dla porównania powiem jak wygląda pierwsza wizyta płatna (teraz Ok 350 zł) 5 lat temu Ok 250 zł.

Zapytaj co zawiera ta pierwsza wizyta.
Dla porównania pierwsza wizyta płatna zawiera:
Ok 2 godz wcześniej oddajemy krew do laboratorium min. na AMH i partner krew i nasienie - wyniki od ręki
Na wizycie USG omówienie sytuacji ewentualnie omówienie wyników badań nowych i tych co przyniesiecie. Czas wizyty Ok 40- 60 min
Omawiacie plan leczenia.
My od razu zakwalifikowaliśmy się do invitro I z pobranych próbek krwi zostały wykonane następne badania: "pakiet kobieta i mężczyzna" mąż zostawił mocz i u mnie cytologia i chlamydia.
Tego samego dnia dostaliśmy receptę na leki i instruktaż z pielęgniarkami jak robić zastrzyki.
My do kliniki mamy Ok 120 km więc takie podejście nam bardzo pasuje. Konkretnie i bez jeżdżenia w kółko.
Warto zapytać czy za 1 zł nie będzie tylko pogadanki a na następnej reszta.

reklama
Dla porównania pierwsza wizyta płatna zawiera:
Ok 2 godz wcześniej oddajemy krew do laboratorium min. na AMH i partner krew i nasienie - wyniki od ręki
Na wizycie USG omówienie sytuacji ewentualnie omówienie wyników badań nowych i tych co przyniesiecie. Czas wizyty Ok 40- 60 min
Omawiacie plan leczenia.
My od razu zakwalifikowaliśmy się do invitro I z pobranych próbek krwi zostały wykonane następne badania: "pakiet kobieta i mężczyzna" mąż zostawił mocz i u mnie cytologia i chlamydia.
Tego samego dnia dostaliśmy receptę na leki i instruktaż z pielęgniarkami jak robić zastrzyki.
My do kliniki mamy Ok 120 km więc takie podejście nam bardzo pasuje. Konkretnie i bez jeżdżenia w kółko.
Warto zapytać czy za 1 zł nie będzie tylko pogadanki a na następnej reszta.
Wydaje mi się, że tu się zawiera to samo co w normalnej pierwszej wizycie. Ale jak oddzwonią, żeby umówić termin, to zapytam.
Szczerze mówiąc ja nie chcę od razu iść w in vitro jeśli lekarz uzna, że to nam wcale nie pomoże, no i jeśli chodzi o badania to też nie mamy na ten moment co robić oprócz immunologii, bo wszystko już mamy pobadane. A wizytę u immunologa mam umówioną na maj.

Beta z krwi 10,70

Zrobiłam facelke godzine temu

Podchodzę do tego ze spokojem, mam złe przeczucia. Zobaczymy, w poniedziałek zrobię ponownie betę. (Nie będzie dwudniowego przerostu ale będzie chociaż widać czy rośnie).

Zrobię sobie jutro rano i w niedzielę też facelki i zobaczę czy kreska ciut się bardziej barwi.

Dziękuję za wsparcie dziewczyny!!!!! Bardzo jestem Wam wdzięczna. Jestem w szoku
Trzymam kciuki

są tu dziewczy uogarnisjace progesteron? Bo miałam sobie zrobić badania dla spokojnej głowy zanim pójdę na wizytę w przyszły piątek a włączyłam sobie paniki o ile beta wręcz szalej bo z 114 w cztery dni wystrzeliła do 1151 za toprogesteron spadł mi z 16,41 na 12,77 i pytanie czy miała wpływ na to godzina badania no te wcześniejsze robiłam w godzinach 6-7 a te dzisiejsze robiłam koło godz 10 i myślę czy prywatnie nie iść wcześniej do lekarza . Nie wiem co robić 😥doradzicie mi

są tu dziewczy uogarnisjace progesteron? Bo miałam sobie zrobić badania dla spokojnej głowy zanim pójdę na wizytę w przyszły piątek a włączyłam sobie paniki o ile beta wręcz szalej bo z 114 w cztery dni wystrzeliła do 1151 za toprogesteron spadł mi z 16,41 na 12,77 i pytanie czy miała wpływ na to godzina badania no te wcześniejsze robiłam w godzinach 6-7 a te dzisiejsze robiłam koło godz 10 i myślę czy prywatnie nie iść wcześniej do lekarza . Nie wiem co robić 😥doradzicie mi
Ja bym prosiła lekarza o przepisanie progesteronu. On się wydziela skokowo, ale Twój jest dość niski i myślę, że nie zaszkodzi suplementować

Ładnie ta pierwsza strona wyglada, ładnie… zielono się robi 🍀🍀🍀🍀
Great Job Love GIF by Katy Perry

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry