• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Beta z krwi 10,70

Zrobiłam facelke godzine temu

Podchodzę do tego ze spokojem, mam złe przeczucia. Zobaczymy, w poniedziałek zrobię ponownie betę. (Nie będzie dwudniowego przerostu ale będzie chociaż widać czy rośnie).

Zrobię sobie jutro rano i w niedzielę też facelki i zobaczę czy kreska ciut się bardziej barwi.

Dziękuję za wsparcie dziewczyny!!!!! Bardzo jestem Wam wdzięczna. Jestem w szoku
Trzymamy kciuki za przyrost 🩷

Nie smutaj, szanse mniejsze ale nadal są. W marcu przy endometrium 5,3mm miałam pierwszy raz ciążę, fakt że biochem, ale jednak zarodek dał radę się jakoś wgryźć
Endometrium przestaje rosnąć jak zacznie spadac prozek- tak mi mowil gin. Więc to ze na wizycie bylo cienkie teraz moze byc znacznie grubsze @Nicky95 najlepszy obraz bedzie jak pojdziesz jeszcze przed terminem okresu na badanie

Aktualizacja z dziś.
No kurde ja coś widzę albo to te facelle 🙊
Też widzę
Przy takiej becie to już serduszko zobaczysz🥰
Super. Trzymam kciuki 😊
serio już widzi się serduszko przy takiej becie? Ja to się zastanawiam jak możliwe jest że inaczej szybko rośnie bo pierwszy wzrost miałam o 275% a potem po czterech dniach kalkulator wyliczył mi 600% po 48h
U mnie dzisiaj tak. Zbieram sie i lecę na krew 🫣 ale pewnie bedzie caly dzien czekania. trzymajcie kciuki!
Zobacz załącznik 1740041
czekanie jest najgorsze na wyniki te które ja robiłam w sobotę miałam mega szybko w tygodniu czekałam do 17-19 na wyniki
Jeszcze Ci powiem, że lekarz do którego chodziłam ostatnio z tym poronieniem i biochemem jest zdania, że jeśli nie ma się niedomogi lutealnej to w ogóle nie bada progesteronu w ciąży 🙈 bo właśnie mówił że to niepotrzebnie stresuje, a jak ciąża jest prawidłowa (bez wady genetycznej zarodka) i beta prawidłowo przyrasta to znaczy, że prożek jest wystarczający do jej utrzymania 😉 i w sumie u mnie to się sprawdziło, jak jest jakaś wada to i tak nie ma sensu podnosić sztucznie progesteronu 🤷🏻‍♀️ ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie było wszystko dobrze, zwłaszcza że ten przyrost jest obiecujący 😘
nigdy nie miałam stwierdzonej niedomogi lutealnej a progesteron w sumie badałam bo wiem że dziewczyny zawsze badają przy becie . Znajoma lekarka mówiła mi że jest to wynik w normie ale zdaje sobie sprawę że może mnie to stresować i nie zaszkodzi wizyta u lekarza co prowadzącego który zna moją historię bo on bd wiedział najlepiej co robić więc słuchając Was znajomej lekarki idę do lekarza bo stres mi nie jest potrzebny a mam go sporo ostatnio

Endometrium przestaje rosnąć jak zacznie spadac prozek- tak mi mowil gin. Więc to ze na wizycie bylo cienkie teraz moze byc znacznie grubsze @Nicky95 najlepszy obraz bedzie jak pojdziesz jeszcze przed terminem okresu na badanie
Jak na 5 dpo to i tak słabo. Tym bardziej ze wielokrotnie oznaczałam progesteron 7 dpo i był zawsze w granicy 20.
Pod koniec miesiąca idę na drożność i będziemy monitorować cały kolejny cykl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry