zielonapac94
Fanka BB :)
Nooo na testy to też się niezły pieniądz wydaje. Suple, badania krwi.
Moja córka nigdy nic nie powiedziała odnośnie rodzeństwa, ale czasem sama mówi że ma w brzuszku dzidziusia xD (przez moje koleżanki w ciąży).
Dla mnie wczoraj to był emocjonalny rollercoaster. Bardzo jestem smutna. Te dni się poprostu nie zgadzaja, ta beta taka niska i ja poprostu wiem ze z tego nic nie bedzie. Dwa miesiące temu miałam podobny wynik bety tylko jeden dzień później dpo. A po 3 dniach dostałam okres. Dodatkowo jestem teraz na panieńskim, i są tu dwie dziewczyny w ciąży które dopiero poznałam. Ja absolutnie jestem myślami gdzie indziej, mało mówię, jestem zamyślona, widać że coś ze mną nie tak
Wiem wiem, odpowiedź da nam beta w poniedziałek i przynajmniej szybko minie czas dzięki temu że nie ma mnie w domu.
Jeszcze moja przyjaciółka która również się stara wczoraj też robiła betę 11dpo 14,9 (naprawdę się dla niej cieszę), ale to tylko daje przykre porównanie do mojej sytuacji która nie rokuje. 13 dpo 10,7
Zrobiłam facelle i easyhome dzisiaj no i są te kreski, na easyhome lepiej to widać moim zdaniem. Nie są jakieś bardziej widoczne niż wczoraj raczej, ale przy takiej małej becie…. Chat gpt kazał mi się skupić na tym że beta i testy pozytywne więc jestem w ciąży więc mam się cieszyć i przejmować tylko faktami a nie moimi lękami.
Gratulacje kreseczektrzymam kciuki żeby pięknie rosły małe kropeczki
Całuski :* udanego weekendu! Dziękuję za wysłuchanie.
Kochana nie jestem znawca ale myślę że nie można się do nikogo porównywać ani też swoich poprzednich ciąż porównywać bo to będzie za każdym razem co innego
Odganiam czarne myśli! Tfu tfu
Dzisiaj będę szamanką i zaklinam czarne humory
Wysyłam dużo szczęścia i miłości
Musi być dobrze głowa do góry