• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Spalam dzisiaj do 9!!! Nie pamietam kiedy ostatnio tak spalam :D ale dobrze mi z tym, olalam mierzenie tempki, zamowilam owulaki nowe, dorzucilam do koszyka inne testy ciazowe, dzisiaj wpadne do dm, kupie te ichnie, ale kolekcje sobie zrobie :D
Upieklam sobie wczoraj ciasto drozdzowe, jestem juz po kawce i ciachu, piekna pogoda, bedzie cudownie! :D

Jestes nastepna 🤭
Afirmuję 🙏❤️

@OlaFasola1234 nie ma co porównywać bety między sobą, kompletnie. Oddychaj, w poniedziałek beta Ci da odpowiedź a my mocno trzymamy kciuki.

Spałam dzisiaj prawie 8 godzin a czuję się jakbym spała 3 🫣

Co do wakacji to ja od kilku miesięcy średnio miałam z planowaniem no bo będę w ciąży 🤦‍♀️
A że mi już to minęło to w tamtym tygodniu zaklepaliśmy Włochy w czerwcu nad jeziorem Garda, jedziemy autem żeby pozwiedzać i w planach m.in Wenecja, Werona i Mediolan 😊

Afirmuję 🙏❤️

@OlaFasola1234 nie ma co porównywać bety między sobą, kompletnie. Oddychaj, w poniedziałek beta Ci da odpowiedź a my mocno trzymamy kciuki.

Spałam dzisiaj prawie 8 godzin a czuję się jakbym spała 3 🫣

Co do wakacji to ja od kilku miesięcy średnio miałam z planowaniem no bo będę w ciąży 🤦‍♀️
A że mi już to minęło to w tamtym tygodniu zaklepaliśmy Włochy w czerwcu nad jeziorem Garda, jedziemy autem żeby pozwiedzać i w planach m.in Wenecja, Werona i Mediolan 😊
Piękne plany! Z tym odkładaniem siebie bo starania to też ciężki temat. Nie ma co o sobie zapominać i warto “sobie dać” także super, że gdzieś jedziecie. Te odskocznie od codzienności są dobre dla głowy 🤗

reklama
Ja nie wiem czy tu pisałam na grupie ale po pierwszym biochemie szwagra 3 letnia córeczka pyta ciocia gdzie Twoje dzieci a ja tak przecież my z wujkiem nie mamy dzieci a ona ale miałaś w brzuszku i już go nie ma a ja ze szwagierka oczy wielkie ona się pyta małej co Ty gadasz a ona no co przecież był dzidziuś w brzuszku .
Szwagierka mówi że nie było tematu w domu jak im powiedzieliśmy i nie ma pojęcia skąd się to małej wzięło 🙊
Dzieci to jednak są zawodowe. Potrafią tak wkopać dorosłego 😉

Dzieciaki są przede wszystkim szczere.
Nie bierz tego do siebie. Oczywiście jest mega przykro ale i jej rodzicom pewnie bardzo źle że młoda mogła podsłuchać i wypaliła albo też mogło się jej coś skojarzyć .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry