• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Dziwnie dziewczyny się czeka na krwawienie chyba pierwszy raz mam tak że nie mogę się po prostu doczekać…
Ale z plusów żeby nie rozmyślać nad wszystkim wzięłam się za gotowanie , dużą ilość gotowania wczoraj robiłam zrazy a dziś planuje zrobić zapas gołąbków heh… szukam sobie zajęcia i chyba gotowanie mi wychodzi najlepiej 🙂
Hej, przygotuj sobie tabletki przeciwbólowe. Ja w szpitalu dostawałam paracetamol w kroplówce. Ból brzucha może być mocny. Dobrze jakbyś miała te większe podpaski, mogą się przydać też podkłady. Ze swojego odświeżenia wiem, że dobrze mieć kogoś blisko. Później może być różnie. Dobrze, że się czymś zajmujesz to bardzo ważne. 🤗
Po wszystkim pamiętaj o uzupełnianiu żelaza dużo buraków, może lubisz wątróbkę, przyda się zbilansowana dieta. Jak będziesz chciała pogadać to wiesz gdzie nas szukać. 👋🏼

Hej, przygotuj sobie tabletki przeciwbólowe. Ja w szpitalu dostawałam paracetamol w kroplówce. Ból brzucha może być mocny. Dobrze jakbyś miała te większe podpaski, mogą się przydać też podkłady. Ze swojego odświeżenia wiem, że dobrze mieć kogoś blisko. Później może być różnie. Dobrze, że się czymś zajmujesz to bardzo ważne. 🤗
Po wszystkim pamiętaj o uzupełnianiu żelaza dużo buraków, może lubisz wątróbkę, przyda się zbilansowana dieta. Jak będziesz chciała pogadać to wiesz gdzie nas szukać. 👋🏼
Tak w sumie jestem przygotowana , mam nawet ketonal w razie czego , podpaski większe i podkłady też kupiłam ❤️
Ooo widzisz ale o żelazie i jego uzupełnieniu nie pomyślałam ale lubię i wątróbkę i soki z buraków więc się zaopatrzę na pewno, dziękuję ❤️❤️❤️

Ja dzisiaj opadłam z sił. Mąż znowu wyjechał, dzisiaj jeszcze pracowałam i nie mogę się wyleczyć z przeziębienia. Odpadam, włączam film i z młodą gnijemy przed tv. Na kolację będzie pizza jak u @Kaalaa ale ja zrobię sama bo do nas nie dojeżdża 🤭
A ja dziś mega produktywnie, z siostrą wzięłyśmy się za porządki w domu rodzinnym. Po śmierci mamy było tam tyle niepotrzebnych przydasiów, ubrań "a może jeszcze założę", starych mebli. Rodzice to strasznie zbieracze byli i postanowiłyśmy odgruzować ten dom, zwłaszcza, że został tam już tylko tato. Mam na koncie ponad 30 pięter i 15 tys. kroków, tyle się nabiegałyśmy z worami rzeczy do wyrzucenia.
Oczywiście w kolejny weekend będzie powtórka z rozrywki 🫣

Ja dziś wypucowałam całą chate na błysk, teraz w drodze do pracy na parę godzin. Za tydzień ide zrobić badania krwi i zobacze czy trzeba coś suplementować i jak tam niektóre hormony. Milego popołudnia wszystkim
Ja jedyne na co miałam siłę to zatankować auto zrobić mini zakupy zrobić pranie i odgrzać gotowy obiad . Tak to moglabym cały czas spać

Cześć, Dziewczyny.

@Eveline.eve bardzo proszę o przeniesienie z ławeczki na testowanko na 26 kwietnia. 🐣
W tym miesiącu był dorodny pęcherzyk, śluz płodny, wystrzelone libido. Dziś kłucie w podbrzuszu, ból jak na okres, ból piersi i pachwin, ogromny apetyt i zmęczenie. Albo pms albo się udało. ;) Ale w tym miesiącu czuje, że mam całkowity luz, pewnie będzie gorzej jak zobaczę znowu jedną kreskę na teście. Ale mąż ma 26 kwietnia urodziny i nastawiam się, że sprawił sobie super prezent na 27 urodziny. 🫢

reklama
Ja dziś zrobiłam badanie krwi:
TSH 1.3
Żelazo 54
Ferretyna 44
Glukoza 90
Czytam że ferrytyna i żelazo za nisko, jeśli chodzi o utrzymanie ciąży. Możliwe, że znalazłam przyczynę niepowodzeń… ale grzebałam, grzebałam i tak wpadłam żeby sprawdzić te wyniki. Jeśli to to to jestem w domu. Może to ogarnę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry