• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
Cześć dziewczyny 😊
Dołączam do Was tak troszke niepewnie jeszcze, termin wychodzi mi na 16 grudnia
Ciąża potwierdzona wczoraj (5+2). Mam małego krwiaka, więc troche sie stresuję, dostałam luteinę i mam nadzieję, że wszvstko będzie dobrze
To moia 7 ciąża, mam już dwójke dzieci (1,5 roku i 4 latka), wiec będzie wesoło😄
Miło mi Was poznać💛

Cześć dziewczyny 😊
Ciąża potwierdzona wczoraj (5+2). Mam małego krwiaka, więc troche sie stresuję, dostałam luteinę i mam nadzieję, że wszvstko będzie dobrze
To moia 7 ciąża, mam już dwójke dzieci (1,5 roku i 4 latka), wiec będzie wesoło😄
Miło mi Was poznać💛
Witaj :)

Cześć dziewczyny 😊
Miło mi Was poznać💛
Witaj 🙋‍♀️ 🌷

Hejka, wracam do żywych. Gorączka po 3 dniach mi w końcu łaskawie odpuściła, robiłam ten test combo i negatywny, więc jakieś mocne przeziębienie. Katar i kaszel mocno mnie trzymają i mocno gdybam czy jutro iść do pracy, zobaczę rano.

Uzupełniłam listę, ale też potrzebuję od was terminy wizyt bo nie u wszystkich dziewczyn udało mi się znaleźć, także mam prośbę :D też jak coś tam się nie zgadza, to piszcie. Ano i jak macie wizytę, to piszcie konkretnie datę, będzie mi łatwiej :D

Macie jakieś sposoby na kaszel domowe?
Już pije ten sok z czosnku, cebuli i miodu
Robię inhalacje z soli (chociaż mam wrażenie że wszystko mi spływa do gardła i poźniej z nosa przechodzi mi w ból gardła xd)
Płuczę gardło solą

Mam nadzieje że ta infekcja nie wpłynie na ciążę, a to moja druga infekcja już na starcie. :c

Hejka, wracam do żywych. Gorączka po 3 dniach mi w końcu łaskawie odpuściła, robiłam ten test combo i negatywny, więc jakieś mocne przeziębienie. Katar i kaszel mocno mnie trzymają i mocno gdybam czy jutro iść do pracy, zobaczę rano.

Uzupełniłam listę, ale też potrzebuję od was terminy wizyt bo nie u wszystkich dziewczyn udało mi się znaleźć, także mam prośbę :D też jak coś tam się nie zgadza, to piszcie. Ano i jak macie wizytę, to piszcie konkretnie datę, będzie mi łatwiej :D

Macie jakieś sposoby na kaszel domowe?
Już pije ten sok z czosnku, cebuli i miodu
Robię inhalacje z soli (chociaż mam wrażenie że wszystko mi spływa do gardła i poźniej z nosa przechodzi mi w ból gardła xd)
Płuczę gardło solą

Mam nadzieje że ta infekcja nie wpłynie na ciążę, a to moja druga infekcja już na starcie. :c
U mnie na katar nieźle działał chyba Sinupret ziołowy, jakaś wersja zezwolona w ciąży, ale dokładnie nie pamiętam. Do tego leżenie i hektolitry płynów ☺️

reklama
Hej dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć 🙂
Wczoraj zobaczyłam drugą bladą kreskę na teście, dzisiaj już trochę ciemniejszą 😁
Jutro pojadę zrobić betę i progesteron.
Termin porodu na ten moment możecie wpisać 29 grudnia, a najwyżej po wizycie u ginekologa zmienimy gdyby było inaczej ☺️
To moje trzecie dziecko ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry