• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
Hejka :)
Widzę że sporo na tej grupie was z więcej niż jednym dzieciaczkiem :D sztosik
Oki, a kiedy masz jakąś wizytę?
Jeszcze nie umawiałam, jutro jak będę w przychodni to zapytam o terminy, ale myślę o 7 maja - będzie 6+2, ze starszym synkiem też wtedy byłam i już było serduszko 🥰 Z młodszym byłam w 5+2, był sam pęcherzyk ciążowy 😉

Jeszcze nie umawiałam, jutro jak będę w przychodni to zapytam o terminy, ale myślę o 7 maja - będzie 6+2, ze starszym synkiem też wtedy byłam i już było serduszko 🥰 Z młodszym byłam w 5+2, był sam pęcherzyk ciążowy 😉
Sztosik. Ja w pierwszej byłam za wcześnie, właśnie jakoś w 6 tygodniu i potem się stresowałam. Teraz idę dopiero na pierwszą wizytę za tydzień. To będzie około 8+2. 😄

Kurcze u mnie pierwsza wizyta bd 4+6 bo stresuje mnie ten progesteron a druga wizyta 5+3 bo mam już i tak umówiona wizytę na NFZ wiec skorzystam . Licze ze na tej drugiej zobaczę serduszko mimo że jest tak wcześnie ale beta dosyć wysoka jest i myślę że ciąża jest nieco starsza niż pokazuje mi na podstawie OM

Jawa chce już sobotę 🤣 z jednej strony cieszę się że tak późno ta wizyta ale z drugiej tyle czasu czekać to męczarnia zwłaszcza że pod tym względem jestem w ogóle niecierpliwa 🤣🤣🤣

Ja się nie mogę doczekać jak powiemy starszakowi - on co jakiś czas sam mówi, że chciałby mieć więcej rodzeństwa 😄 No ale boję się mówić za wcześnie. Jak byłam w ciąży z młodszym to powiedzieliśmy mu w 13 tygodniu po prenatalnych 😉 A Wy kiedy planujecie powiedzieć 😄 ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry