Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze nie umawiałam, jutro jak będę w przychodni to zapytam o terminy, ale myślę o 7 maja - będzie 6+2, ze starszym synkiem też wtedy byłam i już było serduszkoHejka
Widzę że sporo na tej grupie was z więcej niż jednym dzieciaczkiemsztosik
Oki, a kiedy masz jakąś wizytę?
Sztosik. Ja w pierwszej byłam za wcześnie, właśnie jakoś w 6 tygodniu i potem się stresowałam. Teraz idę dopiero na pierwszą wizytę za tydzień. To będzie około 8+2.Jeszcze nie umawiałam, jutro jak będę w przychodni to zapytam o terminy, ale myślę o 7 maja - będzie 6+2, ze starszym synkiem też wtedy byłam i już było serduszkoZ młodszym byłam w 5+2, był sam pęcherzyk ciążowy
![]()
Ja nie wiem jak mi teraz czas minie, ale do niedawna się wlokło i doczekać się nie mogłam, a tu raptem już w czwartekJawa chce już sobotęz jednej strony cieszę się że tak późno ta wizyta ale z drugiej tyle czasu czekać to męczarnia zwłaszcza że pod tym względem jestem w ogóle niecierpliwa
![]()
ZapisałamMi możecie zmienić termin na 14 grudnia o następna wizyta 30.04 jeśli beta będzie okej jutro i środę![]()