• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
Hejka, ja dziś się wybieram do endokrynologa, a jutro na te wszystkie ciążowe badania krwi i moczu, bo w przyszłym tygodniu wizyta.
Od kilku dni nie czuję żadnych dolegliwości. Jestem częściej głodna tylko i to byłoby na tyle. Piersi mnie lekko bolą w nocy, a jeszcze z tydzień temu ten ból był porządny.
Szczerze mówiąc trochę mnie to niepokoi 🙈 dziś 7+4
Ojejku mam to samo ! Jak męczyły mnie mdłości, ból piersi... Wszystko jak ręką odjął. Może trochę więcej ciśnie mnie pęcherz tylko. Też mnie to przeraża :o

Mi w pierwszej ciąży odeszły objawy jakoś około 8 tygodnia - przez tydzień czułam się dobrze, też się bałam, że to zły znak. A jednak wszystko było ok 🙂 A objawy wrociły w 9 tygodniu ze zdwojoną siłą 🙈

Co do postów/rolek o poronieniach to klikajcie, że Was to nie interesuje, algorytm się w końcu nauczy i nie będzie Wam proponował takich treści 🙂

Mi w pierwszej ciąży odeszły objawy jakoś około 8 tygodnia - przez tydzień czułam się dobrze, też się bałam, że to zły znak. A jednak wszystko było ok 🙂 A objawy wrociły w 9 tygodniu ze zdwojoną siłą 🙈

Co do postów/rolek o poronieniach to klikajcie, że Was to nie interesuje, algorytm się w końcu nauczy i nie będzie Wam proponował takich treści 🙂
Akurat 8 tydzień, oby nie wróciło 🙊
Hej dziewczyny. Podczytuje Was od jakiegoś czasu, a dziś już po pozytywnej becie mogę się oficjalnie przywitać.

Zawsze mówiłam, że nie chce rodzic na koniec roku. A termin wypada na 29.12 😅
Hejka! 😄

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry