Arizoona
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!Ja Zaraz jadę na wizytę i też jestem zestresowana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki!Ja Zaraz jadę na wizytę i też jestem zestresowana
Mamy pęcherzyk ciążowy 6mm. Lekarz potwierdził mi że to taki 5 tydzień . Za 2 tygodnie mam wizytę serduszkową. Dostałam progesteron i clexane więc już wykupiłam i bd działać . Jestem troszkę spokojniejsza
Zawsze lepiej zrobić tylko rób o tej samej godzinie najlepiejMam wyniki! Beta 98,60, a progesteron 33,400W środę zbadam przyrost bety
Myślicie, żeby zrobić tez progesteron czy jest jest taki wysoki to nie ma potrzeby?
Ale piękny wynikMam wyniki! Beta 98,60, a progesteron 33,400W środę zbadam przyrost bety
Myślicie, żeby zrobić tez progesteron czy jest jest taki wysoki to nie ma potrzeby?
Wystarczy że do owulacji albo implantacji doszło kilka godzin później niż w pierwszej ciąży i stąd ta niewielka różnica w wyniku. Myśle że to bardzo dobry wynik, nie ma co panikować.Dziewczyny w kolejnych ciążach - czy Wasze bety były zbliżone do tych z poprzednich ciąż? Ja z młodszym miałam na tym etapie 120 i jakiś mnie stres dopadł czy to 98 to nie za mało![]()