Paulaxoxo
Zaangażowana w BB
Możesz się wpisać na ławeczkę albo na testowanko, oczywiście zostajemy tutaj do końca miesiąca wg stałych zasad.Ja na razie trzymam się tego że zostaję na kwietniowym i śledzę i kibicuję majóweczkom![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Możesz się wpisać na ławeczkę albo na testowanko, oczywiście zostajemy tutaj do końca miesiąca wg stałych zasad.Ja na razie trzymam się tego że zostaję na kwietniowym i śledzę i kibicuję majóweczkom![]()
Przepraszam, dopiero doczytałam, że testujesz dopiero 30 kwietnia. Oczywiście trzymamy kciuki.Możesz się wpisać na ławeczkę albo na testowanko, oczywiście zostajemy tutaj do końca miesiąca wg stałych zasad.![]()
O mamuniu ale kolekcje uzbieralas!Ja dziewczyny jestem po kontroli, punkcja ustalona na czwartek. Dzisiaj badała mnie inna lekarka w klinice ale też powiedziała że bardzo ładnie to wygląda, ponad 20 pęcherzyków. Także dzisiaj ovitrelle i czw działamy.
Tak jest, przed majówka z @mariposa_ ogarniamy obowiązki w kliniceO mamuniu ale kolekcje uzbieralas!trzymam kciuki!!
widze jedna w siebie wklada pecherzyki, a druga wyciaga w czwartek
![]()
Wow, solidna ekipa się uzbierałaJa dziewczyny jestem po kontroli, punkcja ustalona na czwartek. Dzisiaj badała mnie inna lekarka w klinice ale też powiedziała że bardzo ładnie to wygląda, ponad 20 pęcherzyków. Także dzisiaj ovitrelle i czw działamy.
A 8 DPO w sobotę?7dpo wypada mi 1go majakiedy tego prozka zbadać
nie mam za bardzo gdzie tego zrobić w majówkę
![]()