• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Pada moment powinien byc jak dzisiaj spadek, zastanawia mnie tylko ten wczesny dosyc spadek po..

Swiat zawirowal 😂 dzisiaj wychodzisz?
Nooo wlasnie tez mnie to zastanawia, czy poprostu temp mi sie podniosla bardziej w tym 7 i 8 dpo bo bylam wtedy troche przeziebiona i bolala mnie szyja, i wtedy ten spadek bylby maly, czy faktycznie ten prog juz tak lecial wtedy w doł no nie wiem , musze to sprawdzic 🤔

reklama
No i ja mam wyniki już. Oczywiście tylko beta bo progesteron też robiłam ale tego jeszcze nie dostałam.

Załączniki

• 20260429_123720.jpg
    20260429_123720.jpg
    677,2 KB · Wyświetleń: 102
No i ja mam wyniki już. Oczywiście tylko beta bo progesteron też robiłam ale tego jeszcze nie dostałam.
Zgodnie z przewidywaniami- nie idziesz na majowe kreski! ❤️ cudowne wiesci!
Jutro o 10:30 mam transfer, 4 z 4 zarodków przetrwały najgorsza dobę i dalej dobrze rokują, także jutro jeden transferują, a resztę zamrożą 🥹 Ryczę 😭
Ponadto mam progesteron na poziomie 174,50, ng/ml, więc pewnie utną mi jedną globulkę z zaleceń 🤣
No i ten jeden niech sie kurde jutro mocno trzyma! ❤️
A prozka z 20 chociaz chetnie przyjme 😂 duzo nie, ale podzielilabys sie 😂

reklama
Nie no kurde serio owu moze byc za te 3-4 dni, jak nie to sie poddaje 😂 ale dzisiaj musialam w ciagu dnia brac prysznic, bo sie nie czuje komfortowo, a to sie u mnie nie zdarza!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry