• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Chyba czas pomalutku zamykać kwietniowe kreski, cieszę się że mogłam je poprowadzić. Za wszystkie kurczaczki bardzo się cieszę, za straty dziewczyny cierpię razem z Wami. Jeśli zapominałam coś wpisać przepraszam! 😅🫣 Zgodnie z sobą w maju odpuszczam forum- ostatnie testowanie skoro już jakoś wyszło ryzyko ciąży (takie tam śmieszki) ale już na kreskach jako tako nie będę. Jeszcze raz dziękuję za wszelkie laczki, za wsparcie, za testy do oceny. Było bez dram a o takie nietrudno jak buzują hormony 🤪 Widzimy się w maju i niech tam będzie jak w ulu pszczoła za pszczolą 🐝

reklama
Chyba czas pomalutku zamykać kwietniowe kreski, cieszę się że mogłam je poprowadzić. Za wszystkie kurczaczki bardzo się cieszę, za straty dziewczyny cierpię razem z Wami. Jeśli zapominałam coś wpisać przepraszam! 😅🫣 Zgodnie z sobą w maju odpuszczam forum- ostatnie testowanie skoro już jakoś wyszło ryzyko ciąży (takie tam śmieszki) ale już na kreskach jako tako nie będę. Jeszcze raz dziękuję za wszelkie laczki, za wsparcie, za testy do oceny. Było bez dram a o takie nietrudno jak buzują hormony 🤪 Widzimy się w maju i niech tam będzie jak w ulu pszczoła za pszczolą 🐝
Królowa nasza kwietniowa, dziękuję pięknie za ten miesiąc!!! ♥️

Dziękujemy bardzo 💚 nie chcesz być na majowych kreskach, ale może pszczółka do Ciebie przyleci 😎

Po stymulacji miesiączka to inny wymiar 🫣 ja pitolę nie pamiętam takiej intensywności.. dobrze, że dzisiaj dzień wolny.
Na 8 maja zapisałam się na monitoring zobaczymy co wymyśli. Od 4dc zaczynam Lamette brać i nac ale psychicznie już przygotowuje się na lipiec, nie ma co przeciągać 🤷‍♀️

@Waska93 super, że ok po drożności 🙂 też się obawiałam a przeszłam bez problemu ☺️

@kataryna83 Super beta, dbajcie teraz o siebie 🥹

@mariposa_ kciuki za jutrzejszy transfer 🍀 będzie dobrze! Będą jeden transferować?

@Olka1987 20? Ja pierdziele 🫣🫣

@Kaalaa ja przy stymulacji nie robię owulek więc z jednej strony cieszę się a z drugiej jak dostaje na stymulacji harmonogram współżycia to cała otoczka pęka 🤦‍♀️

Dostałam wyniki progesteronu. Już sama nie wiem czy są wystarczające, niby w granicach normy ale jak na tyle leków co biorę to niski.

Załączniki

• Screenshot_20260429_175333_Chrome.jpg
    Screenshot_20260429_175333_Chrome.jpg
    169,8 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Dziękuję za wsparcie, klimat i że mogłam poznać wasze przeżycia związane ze staraniami. Razem z ludźmi co rozumieją temat jest o wiele lżej. Współczuję stratom, trzymam za Was kciuki i ściskam mocno.
Testowałam chyba ostatnia bo na kolejną betę idę w sobotę, ale ten miesiąc był dla mnie bardzo stresujący bo do końca - czyli do wczoraj- wszystko mogło się rozkraczyć (mogło nie dojść do transferu czy jedna kreska).

Także dziewczyny- walczymy do końca i spotykamy się na majóweczkach- powinna być za ławeczką oczekujących ławeczka kibicujacych😊 to jaaa.

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry