• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Dziewczyny, dzięki za ten miesiąc, super że pojawiły się kurczaki w tym miesiącu! I życzę żeby te kurczaki zostaly z dziewczynami przez 9mc :) Dzięki szefowa! Na twojej warcie z ławeczki nie zeszłam ale przynajmniej coś się dzieje i kończę ten miesiąc działaniem! Pozdrawiam z drogi na punkcję :)

Dobrze, że się udało bez zabiegu. Co do badań, to jednak fakt, że poronienia się zdarzają, a najczęściej przyczyną jest losowa wada genetyczna. Natomiast jeśli masz możliwość coś zbadać, to oczywiście warto, ale na nfz raczej będzie ciężko
Tak zdaję sobie sprawę że będzie ciężko na NFZ niestety jak większość rzeczy w tym kraju ale spróbuję u niego jak już zaproponował zobaczymy , pierwszy lekarz który chce od tego zacząć więc nic nie tracę a i tak muszę trochę poczekać więc ten czas jakoś chce mądrze spożytkować

reklama
No i ja mam wyniki już. Oczywiście tylko beta bo progesteron też robiłam ale tego jeszcze nie dostałam.
Wspanialy prezent urodzinowy <3 bedzie dobrze, trzymamy kciuki za Twojego upragnionego kurczaczka! zdrowka dla Was 🐥
Chyba czas pomalutku zamykać kwietniowe kreski, cieszę się że mogłam je poprowadzić. Za wszystkie kurczaczki bardzo się cieszę, za straty dziewczyny cierpię razem z Wami. Jeśli zapominałam coś wpisać przepraszam! 😅🫣 Zgodnie z sobą w maju odpuszczam forum- ostatnie testowanie skoro już jakoś wyszło ryzyko ciąży (takie tam śmieszki) ale już na kreskach jako tako nie będę. Jeszcze raz dziękuję za wszelkie laczki, za wsparcie, za testy do oceny. Było bez dram a o takie nietrudno jak buzują hormony 🤪 Widzimy się w maju i niech tam będzie jak w ulu pszczoła za pszczolą 🐝
bardzo dziękuje za tak wspaniale prowadzenie kresek @Eveline.eve
gratuluje przyszłym mamusiom kurczaczków 🐥
trzymam kciuki również za dziewczyny oczekujące na piekne bordowe dwie kreski (w sumie to my wszystkie)
tule mocno wszystkie dziewczyny które przezyły stratę 🫂
moja strata do mnie dochodzi, a raczej już doszła i potrzebuje porządnego laczka, bo mam w glowie, ze jednak tego dziecka drugiego mieć nie bede (wcześniej byłam pewna że będę), płakać mi się chce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry